Range Rover
juli 10, 2017

Bilbasen TV: Range Rover Autobiography

Ander Berner er taget til Klampenborg for at køre en tur i en Range Rover SCV 5,0 V8 Autobiography – et grotesk, men lækkert, køretøj der kostede 3,2 mio. kr. fra ny. Nu koster den cirka det halve på Bilbasen.

Se den til salg her

Bilbasen TV med Range Rover Autobiography

Tag bare et kig på listen over udstyr, som er sakset fra annoncen:

Kardon Harman lydsystem, adaptiv fartpilot med genkendelse af trafikskilte, assistent til fjernllys, vognbaneskift, “Blind Spot & Closing Wehicles Sensing” og parkering, adaptive xenon lygter, Head­Up Display, varme i rat i alle sæder, forsæder med massage og 20 indstillinger, alarmanlæg, el-lændestøtte i for/bagsælder, 4-zoners klimaanlæg, navigation, fjernbetjent motor/kabine fyr, Dual View 10,2″ touch skærm med multimediasystem og Bluetooth tilslutning, tonede ruder bag, konfiguerbar Ambiente belysning, multi læderrat m/gearskifte, fartpilot, media osv, Premium Interiør (tæpper, håndsyet læder på dørbeklædning og Instrumentbord), køleboks i armlæn, el-opvarmede forude, bagrude og spejle, dæktrykskontrol, Keyless Entry, Keyless Go, Elektrisk Bagklap, Soft Close Dørsystem. 22″ sorte “Duetone Alloy” sommerhjul samt 19″ originale alu vinterhjul, sommer og vintermåtter.

Mere om Range Rover:

Timelapse: Se udkørt Range Rover få nyt liv på 55 sekunder

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Ebbe Sommerlund

Nye biler kan være fine, men Ebbe Sommerlund sværger til de brugte af slagsen. Han vil nødig kaldes ekspert, men hans enorme viden er ikke til at tage fejl af, hvorfor han også er den primære drivkraft bag Bilbasens brevkasse.

Den motorjournalistiske baggrund har han fået hos blandt andre Bil Magasinet, V-Max og elbilmagasinet GO, hvilket har gjort ham til et omvandrende leksikon.

Ebbe er som sagt glad for brugte biler, og særligt de japanske af slagsen giver julelys i øjnene. Han er dog efterhånden blevet så voksen, at drengedrømmen af en toptunet Honda Civic er blevet erstattet af en fornuftig Renault Laguna.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS