januar 2, 2014

BMW fortsætter produktoffensiven

Vi har netop skrevet om BMWs nye GT i 3-serie. Og BMW fortsætter. De lancerer en ny 2-serie Coupé, som er toppen af toppen: M235i Coupé med en 3,0 liters motor og hele 326 hestekræfter.

Til marts 2014 kommer der endnu et nyt familiemedlem- en ny 2-serie Coupé, der afløser 1-serie Coupé, og i endnu højere er grad svaret på en sportslig coupé med to døre, fire sæder, 50/50 pct. vægtfordeling og baghjulstræk.

I forhold til forgængeren er hele bilen vokset en smule over det hele – både længde, bredde og kabineplads. Bagagerumsvolumen er vokset med 20 liter til 390 liter.

BMW-M235i-03

BMW 2-serie Coupé lanceres med et bredt udvalg af motorer. Den kan både fås med benzin- og dieselmotor, hestekræfter fra 184-326 og kan køre op til 23,3 km på literen. Toppen af toppen er M235i Coupé med en 3,0 liters, sekscylindret rækkemotor med M Performance TwinPower-teknologi og hele 326 hestekræfter og 450 Nm. Bilen accelererer fra 0-100 km/t. på kun 5 sek. Som standard har bilen en 6-trins manuel gearkasse, men kan fås med en 8-trins sportsautomatgearkasse med Launch Control, hvilket sender bilen i raketfart fra 0-100 km/t. på blot 4,8 sek.

Alle modelvarianter er som standard monteret med et bredt udvalg af BMW EfficientDymamics-teknologier og opfylder alle EU6-kravene.

Drømmer du også om at køre i denne kraftfulde og lækre nye sportscoupé?

Følg os på Facebook og Google+, og se flere nyheder og debatter.

 

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Bilbasen

Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS