cadillac seville
juni 17, 2015

V8 til 40.000 kr.!

Ja, og så er det endda en Cadillac. Så længe du ser på de ydre linjer på denne Cadillac Seville, så aner du ingen uråd om dens alder – medmindre du kender dine amerikanske biler.

Cadillac Seville er en af de få Cadillac, der rent faktisk fandt vej til Europa i 1990’erne og der er især en grund til at den er lidt interessant.

Under hjelmen finder du nemlig en V8 motor kaldet Northstar. Motoren fik en del positiv omtale – i sær i Europa, da den er mere teknisk avanceret end mange andre V8-motorer fra USA. For eksempel har den overliggende knastaksler. Ydelsen er beskedne 200 hk, men der skal ikke piskes ret meget med speederen før de kommer på græs.

Northstar-motoren er da også kendt for en fin gangkultur, og hvis du er varsom med gassen, så kan den godt køre over 10 km/l i afslappet cruiserstil.

Ugens fund er en Seville fra 1992 og mens de ydre linjer er bløde og venlige, så er interiøret ikke nogen åbenbaring i skønhed. Gearstangen er i særdeleshed uskøn, men resten er heller ikke fantastisk. Men man tilgiver bilen – dels fordi V8’eren på 4,9 liter lyder skøn, men også fordi det trods alt er begrænset hvilke krav man kan stille for 40.000 kr.

Seville

Seville1

Cadillac

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Gammel Hyundai lærer nye tricks

Hyundai i30 er et godt eksempel på en benzinbil, som betyder langt mindre, end den gjorde tidligere. Den er senest fornyet i 2016, og nu faceliftes den for anden gang.

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Bilbasen

Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS