november 9, 2017

Berners “mareridt” er landet: Se priserne på Citroën C3 Aircross

Af: Esben Skrumsager  / d. 09. november 2017

Den nye C3 Aircross kaster Citroën ind i det stærkt voksende B-SUV-segment med. Anders Berner har testet den højbenede model, der nu er klar til at indtage Danmark.

Den nye crossover bliver lanceret til priser fra 179.990,- for den velkendte 82-hestes Puretech-motor. Men for bare 199.990,- får man den fine 1,6 BlueHDi med 100 hk og udstyrsniveauet Feel+.

LÆS OGSÅ: Leasing: Nu kan du køre 200-hestes GTI for en slik

Ligeledes kan man for 209.990,- få benzinmotoren med turbo og 110 hk i udstyrsvarianten Iconic. Citroën Danmark regner med, at det bliver benzinmotoren med de 110 hk og den 100-hestes diesel, der bliver danskernes foretrukne.

Den 18-19. november holder de danske Citroën forhandlere Åbent Hus med C3 Aircross som omdrejningspunkt.

Her kan du se Anders Berners test af Citroën C3 Aircross, hvor han frygter, han er blevet drugged og bortført til Korsika:

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller. Det kan blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.

Anders er fast mand på Bilbasen. Tidligere har blandt andre Ekstra Bladet, FDM og fagbladet Ingeniøren haft fornøjelse af Anders Berners både nørdede og meget entusiastiske tilgang til bilstoffet.

Anders er glad for elbiler og har blandt andet haft både Nissan Leaf og BMW i3 i garagen. Der er dog ikke noget, der kan bringe smilet frem på Berners læber som en baghjulstrukken bandit af en sportsvogn.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS