citroen cactus
november 6, 2014

Citroën Cactus er favorit til Årets Bil

De danske motorjournalister er netop nu i tænkeboks over Årets Bil 2015, der offentliggøres den 26. november ved en galla i Valby.

Der er syv finalister tilbage i kampen: BMW 2-serie Active Tourer, Citroën C4 Cactus, Ford Mondeo, Mercedes-Benz C-klasse, Nissan Qashqai, Opel Corsa, og VW Passat.

Hos spiludbyderen Betsafe kan man spille på resultatet, og her er Citroën Cactus favorit. Betsafe begrunder sine odds:

“Historisk har de mere eksklusive mærker som Mercedes og BMW haft det rigtig svært i kåringerne til Årets Bil, og det, tror vi også, vil være tilfældet i år. Til gengæld ligner Citroën C4 Cactus et godt bud. Den befinder sig i en prisklasse, hvor mange danskere kan være med, og så skiller den sig ud fra de øvrige kandidater med sit originale design. Vi tror, at juryen vil belønne den utraditionelle kandidat, ligesom man gjorde i 2012, da hybridbilen Opel Ampera vandt”, siger Betsafes oddssætter Thomas Holm.

Om han får ret vil vise sig, når de 21 motorjournalister har placeret deres point.

 

Hvilken bil bliver kåret til Årets Bil 2015?

Citroën C4 Cactus 2.75
Volkswagen Passat 3.20
Ford Mondeo 4.00
Opel Corsa 7.50
Nissan Qashqai 8.25
Mercedes C-Klasse 25.00
BMW 2 – Active Tourer 35.00

Find spillet på www.betsafe.dk under Specielle Markeder – Danske Specials

 

Hvilken af bilerne ser du helst vinde Årets Bil 2015?

 

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Bilbasen

Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS