maj 6, 2016

De bedste biler – ifølge tyskerne

Vi har talt om englændernes yndlingsbiler (de elsker Lexus) og danskernes yndlingsbiler (vi elsker BMW).

Nu er det tyskernes tur til at give deres mening om egne biler. Auto Zeitung har indsamlet svar fra 12.500 tyske bilejere og sjovt nok er det ikke en tysk bil der vinder – det er en japansk bil – formentlig bygget i England. Øverst på podiet finder vi nemlig Honda, der for en gangs skyld kan holde Porsche bag sig. Sportsvognene fra Stuttgart indtager en andenplads, og på tredjepladsen finder vi endnu en japaner, nemlig Toyota. Auto Zeitung har i modsætning til andre tilfredshedsundersøgelser udelukkende beskæftiget sig med næsten nye biler. Et af kravene til deltager er at deres bil er produceret mellem 2010 og 2015.

Featured Honda Civic Type R--8

Som i Autoindex er Volvo også meget populær – svenskkineserne sniger sig ind på fjerdepladsen og den følges af Mercedes-Benz og BMW.

Overraskende er det, at Dacia-ejere er mere tilfredse end Renault-ejere.

Hvis man ser lidt nærmere på tallene, så ligger rigtig mange lige omkring gennemsnittet på 100, så forskellene er ikke enorme, selv om det bliver tydeligt at tyskerne ikke rigtig er glade for italienske biler – Fiat og Alfa Romeo er de eneste biler, der ender under index 95.

 

 

Her er listen fra Auto Zeitung.

Se detaljerne her

  1. Honda
  2. Porsche
  3. Toyota
  4. Volvo
  5. Mercedes-Benz
  6. BMW
  7. Kia
  8. Subaru
  9. Mitsubishi
  10. Audi
  11. Ford
  12. Mazda
  13. Hyundai
  14. Nissan
  15. Mini
  16. Smart
  17. Skoda
  18. Volkswagen
  19. Seat
  20. Dacia
  21. Renault
  22. Citroen
  23. Opel
  24. Chevrolet
  25. Land Rover
  26. Suzuki
  27. Peugeot
  28. Alfa Romeo
  29. Fiat

 

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Ebbe Sommerlund

Nye biler kan være fine, men Ebbe Sommerlund sværger til de brugte af slagsen. Han vil nødig kaldes ekspert, men hans enorme viden er ikke til at tage fejl af, hvorfor han også er den primære drivkraft bag Bilbasens brevkasse.

Den motorjournalistiske baggrund har han fået hos blandt andre Bil Magasinet, V-Max og elbilmagasinet GO, hvilket har gjort ham til et omvandrende leksikon.

Ebbe er som sagt glad for brugte biler, og særligt de japanske af slagsen giver julelys i øjnene. Han er dog efterhånden blevet så voksen, at drengedrømmen af en toptunet Honda Civic er blevet erstattet af en fornuftig Renault Laguna.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS