juni 9, 2015

Den danske brugtbilguide i nye klæder

For 14. gang sender Bil Magasinet sin Brugtbil Guide på gaden og kendere af bogen kan nok næsten ikke kende den

Den store overskrift er nemlig Brugte Drømmebiler og indholdet taler langt mere til følelserne end tidligere udgaver.

”Vi har pillet de kedelige biler ud og koncentrerer os om de biler, man kan drømme om, siger forfatteren Steen Bachmann, der til hverdag folder sig ud i Bil Magasinet, i Børsen og i Søndagsavisen.

Normalt er Bil Magasinet garant for at køreegenskaber i den sportslige kategori vinder over praktikaliteter, men her også blevet plads til Citroën C5 og Toyota Avensis – for man kan sagtens drømme om franske flydere og pålidelige japanere.

De første mange sider er dedikeret til sammenligninger mellem spændende biler fx tre muskelsedaner, tre coupeer og tre topløse. Læsere af Bil Magasinet vil genkende de flotte fotos, men indholdet er skrevet om så det matcher resten af bogens overskuelige layout med mange nyttige oplysninger som reservdelsindex og mest almindelige fejl.

I modsætning til de senere år er bilerne blot listet alfabetisk og ikke sorteret efter klasse – tak for det. Det gør det meget lettere at finde rundt.

Brugtbil Guiden tager dig stadig i hånden i alt omkring brugtkøbet og har endda fine artikler om import og eksport.

For brugtbilinteresserede er Brugtbil Guiden stadig det bedste danske opslagsværk og den kan lynhurtigt spare dig for indkøbsprisen på 180 kr. , når du ser, hvad du skal kigge efter, når du handler bil.

Bogen indeholder:

* Brugte drømmebiler fra 7.000 kr. til 7 mio. kr.

* Specifikationer, priser og modelhistorier

* Fra klassisk luftkølet Porsche 911 til billig Suzuki Swift Sport

* Aktuelle prisvurderinger fra BilBasen

* 180 sider

* 300 af de bedste billeder fra Bil Magasinet

* 126 af de sjoveste brugte biler på markedet

* Store artikler om herrebiler med V8, coupéer på budget med mere

* Importguide – find og importér din drømmebil

* Eksportguide – sådan får du afgiften retur

* Tip fra eksperten om klargøring

* Leksikon over biludtryk

* Bilnørd-snak og røverhistorier

Brugte Drømmebiler 2015, 180 s. ill. med over 300 fotos fra Bil Magasinet, af Steen Bachmann, Benjamin Media, udkommer 4. juni 2015. Pris 180 kr. i boghandler, kiosker, på tankstationer og på bilmagasinetoutlet.dk

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Gammel Hyundai lærer nye tricks

Hyundai i30 er et godt eksempel på en benzinbil, som betyder langt mindre, end den gjorde tidligere. Den er senest fornyet i 2016, og nu faceliftes den for anden gang.

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Ebbe Sommerlund

Nye biler kan være fine, men Ebbe Sommerlund sværger til de brugte af slagsen. Han vil nødig kaldes ekspert, men hans enorme viden er ikke til at tage fejl af, hvorfor han også er den primære drivkraft bag Bilbasens brevkasse.

Den motorjournalistiske baggrund har han fået hos blandt andre Bil Magasinet, V-Max og elbilmagasinet GO, hvilket har gjort ham til et omvandrende leksikon.

Ebbe er som sagt glad for brugte biler, og særligt de japanske af slagsen giver julelys i øjnene. Han er dog efterhånden blevet så voksen, at drengedrømmen af en toptunet Honda Civic er blevet erstattet af en fornuftig Renault Laguna.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS