april 3, 2016

Ferrari F40 med snekæder: Den ultimative campingferie

Hvad gør man, hvis man er friluftmenneske, men samtidig har tilbøjeligheder til røde, italienske superbiler? Man kombinerer selvfølgelig bare de to ting.

Vi har sjældent set en Ferrari F40 så langt fra sit naturlige habitat, som det er tilfældet i den flotte video herunder. Det sjældne rovdyr, der normalt er forbeholdt skuepladsen foran kasinoet i Monte Carlo, er således her på slap line i de snerige, japanske bjerge.

Takeshi Kimura, den eventyrlystne ejer af det røde vidunder, og Red Bull Japan er gået sammen for at vise, hvad en F40 egentlig er i stand til. Og det er altså ikke så lidt. Bevæbnet med et par snekæder og tagboks viser Kimura, hvor høj brugsværdi den lettere modificerede Ferrari F40 egentlig har. Særligt hvis man er lidt kreativ.

Ord er overflødige. Se den geniale video herover.

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Bilbasen

Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS