april 4, 2016

Fiat 500e: Uhyre sjælden italiensk el-bil med amerikanske rødder

Lad os bare være ærlige. Vi vil alle sammen gerne skille os ud, når vi tager bilen fra A til B. Nu har du muligheden, og du slipper endda for at betale superbils-pris. Der er nemlig tale om en yderst sjælden el-version af den populære Fiat 500e. Og nu er der et eksemplar til salg på Bilbasen.

Skærmbillede 2016-04-04 kl. 12.22.07

Fiat 500e er indtil videre den eneste af sin slags i Danmark. Bilen produceres kun til det amerikanske marked. Og udelukkende på grund af et lovkrav i Californien. Her er det nemlig et krav til producenten, at mindst én model skal tilbydes i en udgave, der ikke udleder skadelige partikler. Det vil sige enten en el- eller brintbil. I Fiats tilfælde er valget altså faldet på den populære Fiat 500, der er blevet udstyret med en elmotor.

LÆS OGSÅ Tesla Model 3: Sådan ser den ud

Da bilen er lavet specifikt til det amerikanske marked, betyder det også, at den kommer med den helt store udstyrspakke. Herunder blandt andet fartpilot, navigation og multifunktionsrat. Derudover kommer el-versionen med den stivere abarth-undervogn, der ellers normalt er at finde på sportsversionen af Fiat 500.

Skærmbillede 2016-04-04 kl. 12.22.58

Vil man gerne med på el-bilsbølgen er den sjældne 500e et godt bud på en lidt mere eksotisk af slagsen. Det unikke eksemplar, i hvert fald herhjemme, står hos Cod Organics i Greve.

ELBIL Køb din egen i dag

Potentielle købere bør være opmærksom på, at fabriksgarantien ikke længere er gældende, da bilen er importeret fra USA. Cod Organics tilbyder dog selv en 1 årig garanti. Ligeledes kan danske Fiat-værksteder heller ikke servicere 500e, så eventuelle reservedele skal bestilles hjem fra USA. Importøren arbejder på at etablere samarbejdsaftaler med flere specialværksteder herhjemme.

Indtil da er gode råd dyre.

Skærmbillede 2016-04-04 kl. 12.23.38

Fiat 500e (2014)

Km: 7000.

Pris: 150.000 kr.

Batteri: 24 kWh.

Ladetid: 4 timer.

Motor: 111Hk / 83kW

Topfart: 140 km/t.

0 – 100: 9 sek.

KØB DEN HER

FACEBOOK Bliv ven med Bilbasen

INSTAGRAM Følg os på Instagram

TWITTER Følg Bilbasen på Twitter

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Bilbasen

Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS