januar 30, 2016

Mikrobiler er nemme at sælge på bilauktion

 De mindste biler er ikke helt så suveræne på salgslisterne, som de har været. De lidt større biler presser sig på og det bliver formentlig ikke mindre i 2016, hvor de lidt dyrere biler har fået mest ud af afgiftsænkningen. Men hvordan ser interessen så ud for de små, når de skal sælges igen? 

– På Bilsalg Xpress mærker vi ikke en faldende aktivitet på mikrobilerne. Tværtimod er der stor interesse fra vores købere, der gerne betaler en fin pris for de små biler, siger Patrich Halle Mikkelsen, der er automægler på Xpress Bilsalg, der formidler biler fra private og forhandlere til bilforhandlere.

At bilerne er populære på Xpress Bilsalg, der er en online-auktion, vidner om at bilerne er nemme at sælge for forhandlere efterfølgende.

De populære biler er især VW up!, Seat Mii, Skoda Citigo, Toyota Aygo, Peugeot 108, Citroen C1. I klassen lige over er Peugeot 208 og Citroen C3 populære, når professionelle forhandlere byder på biler.

Fælles for de populære varer er at de er cirka tre til fire år gamle og uden skavanker.

Nogle af de populære:

   
    
 

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Ebbe Sommerlund

Nye biler kan være fine, men Ebbe Sommerlund sværger til de brugte af slagsen. Han vil nødig kaldes ekspert, men hans enorme viden er ikke til at tage fejl af, hvorfor han også er den primære drivkraft bag Bilbasens brevkasse.

Den motorjournalistiske baggrund har han fået hos blandt andre Bil Magasinet, V-Max og elbilmagasinet GO, hvilket har gjort ham til et omvandrende leksikon.

Ebbe er som sagt glad for brugte biler, og særligt de japanske af slagsen giver julelys i øjnene. Han er dog efterhånden blevet så voksen, at drengedrømmen af en toptunet Honda Civic er blevet erstattet af en fornuftig Renault Laguna.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS