august 19, 2016

Ny konceptbil fra Maybach redefinerer luksus

M62

– Konceptbil

– 6 meter lang

– El-motor m. 750 Hk

Findes der ét bilmærke, der bare udstråler ultimativ luksus, må det være Maybach. Nu er der atter elegant nyt fra tyskerne. Under det årlige auto-show i Pebble Beach, Californien har den Mercedes-ejede producent af luksuslimousiner løftet sløret for en ny og banebrydende konceptbil.

BILBASEN Kan du nøjes med en almindelig Mercedes-Benz? Over 3000 til salg på Bilbasen

Konceptbilen hedder Mercedes-Maybach 6 og er, som navnet antyder, absurde seks meter lang. Som tendenserne foreskriver får det lange bæst sine kræfter fra en el-motor, den her dog noget større end gennemsnittet. Ydelsen er 750Hk, og accelerationen fra 0 – 100 er overstået på under 4 sekunder.

M6

Indvendigt ligner Maybach 6 mest af alt noget fra det ydre rum. Sæderne minder om en over-moderniseret Chesterfield-sofa, og alt teknik i kabinen er oplyst a tusindvis af LED-dioder. Samme overdrevne brug af LED-lys har også fundet vej til den enorme kølergrill, der forrest pryder den aflange coupé.

Maybach 6 er uden tvivl et moderne mesterstykke, men om den er smuk eller ganske rædselsfuld, har vi her på redaktionen svært ved at blive enige om. Hvad synes I om den lange Maybach?

M63

Da det er en konceptbil, er der naturligvis hverken pris eller salgsdato på Maybach 6. Læs meget mere og se flere billeder på Mercedes’ egen hjemmeside.

FACEBOOK Bliv ven med Bilbasen

INSTAGRAM Følg os på Instagram

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Bilbasen

Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS