bilbase

Overraskende lugtfjerner til biler

Lugtfjernere til bilen har nogle gange ikke helt den ønskede virkning. De fleste af os kender vel lugten fra en sydlandsk taxa med flere Wunderbaum end stempler i servicebogen. Faktisk findes der en lidt overraskende lugtfjerner, der under alle omstændigheder er bedre end et parfumeorgie fra en luftfrisker.

Tyske Auto, Motor & Sport har testet lugtfjernere til bilen, og har fundet et overraskende alternativ til de kemiske produkter. I kategorien for produkter, der skal virke i længere tid, vinder en kop med malet kaffe over dedikerede lugtfjernere. Især når det gælder andre lugte end røg – her virker Freshwave røgfjerner trods alt bedre.

Prøv også eddike som lugtfjerner

Men til de andre ubehagelige lugte, der kan gemme sig i en kabine, så er en kop med tørt, malet kaffe altså bedst i test. Det er da et supergodt cowboytrick.

Auto, Motor & Sport har desværre ikke testet det mod en kop eddike, der også har lugtfjernende egenskaber – selvom kabine kan komme til at lugte lidt surt

lugtfjerner-til-bilen

Malet kaffe er en god lugtfjerner, når det ikke gælder røglugt

Klassikeren

Måske kender du det klassiske trick, der får biler til at lugte som ny bil: Nemlig at køre rundt med et nyt dæk i bilen. Selv om der er lidt om snakken, så er det altså ikke nogen behagelig lugt – så hellere kaffe.

 

Kender du et godt middel mod dårlig lugt?

 

Læs mere:

Forstå de fire fælder ved flexleasing

9 ting der gør mig glad i trafikken

 

Af Ebbe Sommerlund

Trackbacks/Pingbacks

  1. 9 dejlige ting i trafikken - Bilbasen Blog - 15/12/2016

    […] Overraskende lugtfjerner til biler […]

Skriv et svar