bilbase

Overraskende lugtfjerner til biler

Lugtfjernere til bilen har nogle gange ikke helt den ønskede virkning. De fleste af os kender vel lugten fra en sydlandsk taxa med flere Wunderbaum end stempler i servicebogen. Faktisk findes der en lidt overraskende lugtfjerner, der under alle omstændigheder er bedre end et parfumeorgie fra en luftfrisker.

Tyske Auto, Motor & Sport har testet lugtfjernere til bilen, og har fundet et overraskende alternativ til de kemiske produkter. I kategorien for produkter, der skal virke i længere tid, vinder en kop med malet kaffe over dedikerede lugtfjernere. Især når det gælder andre lugte end røg – her virker Freshwave røgfjerner trods alt bedre.

Prøv også eddike som lugtfjerner

Men til de andre ubehagelige lugte, der kan gemme sig i en kabine, så er en kop med tørt, malet kaffe altså bedst i test. Det er da et supergodt cowboytrick.

Auto, Motor & Sport har desværre ikke testet det mod en kop eddike, der også har lugtfjernende egenskaber – selvom kabine kan komme til at lugte lidt surt

lugtfjerner-til-bilen

Malet kaffe er en god lugtfjerner, når det ikke gælder røglugt

Klassikeren

Måske kender du det klassiske trick, der får biler til at lugte som ny bil: Nemlig at køre rundt med et nyt dæk i bilen. Selv om der er lidt om snakken, så er det altså ikke nogen behagelig lugt – så hellere kaffe.

 

Kender du et godt middel mod dårlig lugt?

 

Læs mere:

Forstå de fire fælder ved flexleasing

9 ting der gør mig glad i trafikken

 

Af Ebbe Sommerlund

2 Kommentarer til Overraskende lugtfjerner til biler

  1. Andre 24/06/2017 at 23:35 #

    Det er ikke så svært. Hold din bil ren og tør i kabinen, skift polen filter mindst en gang om året og støvsug i filterkassen så der er helt rent. Luft ud når du kører og eller når bilen står hjemme og der er godt tørt vejr. Brug evt. en affugter om vinteren hvis behov. Luft snarest muligt grundigt ud hvis der har været dårlige lugte i kabinen feks. når det spredes gylde eller hvis der har været kraftigt lugtende ting i bilen. Lav gennemtræk imens du kører eller lad bilen stå nogle timer med åbne dører eller vinduer når det er tørt og gerne lufter lidt.

    Vupti altid vellugtende bil uden kemikalier..

Trackbacks/Pingbacks

  1. 9 dejlige ting i trafikken - Bilbasen Blog - 15/12/2016

    […] Overraskende lugtfjerner til biler […]

Leave a Reply