tom hardy mad max
april 30, 2015

Syge biler i ny filmklassiker

Det er en af verden bedst kendte film. Ikke mindst på grund af de hærgede biler, der er blevet ekstremt modificeret. Mad Max filmene finder sted i en verden efter civilisationens sammenbrud i Australien. For mange er køretøjerne et af de store trækplastre ved den oprindelige film fra 1979, der havde Mel Gibson i hovedrollen.

Og det bliver det også i den nye film. Hvem drømmer ikke om at køre en totalt udbanket V8’er i en ørken? Bare en enkelt dag.

Køretøjerne bliver også vilde i den nye Mad Max, der har premiere 14. maj. Filmen ses naturligvis bedst i Drive Bio i Lynge, men vises i næsten alle landets biografer.

Lidt om handlingen:

Plaget af sin turbulente fortid tror Mad Max, at den bedste måde at overleve på er ikke at kæmpe for andre end sig selv. Ikke desto mindre suges han hurtigt ind i en bande, der flygter på tværs af ørkenlandskabet i en kampvogn styret af hærføreren Furiosa. Banden forsøger at slippe væk fra en fæstning som tyrannisk kontrolleres af Joe, der giver indtryk af at være en slags udødelig halvgud, men i virkeligheden er døende. Joe har engang mistet noget uerstatteligt. Rasende samler krigsherren alle sine bander og forfølger skånselsløst rebellerne i et hæsblæsende højoktan-ræs på livet.

mad max bilbasen

Mød en Mad Max-fan der selv har bygget den ondeste Mad Max-bil af en Chevrolet Monte Carlo

Se trailer til filmen her:

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Gammel Hyundai lærer nye tricks

Hyundai i30 er et godt eksempel på en benzinbil, som betyder langt mindre, end den gjorde tidligere. Den er senest fornyet i 2016, og nu faceliftes den for anden gang.

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Bilbasen

Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS