maj 30, 2016

Zlatan i ny reklame: Der er kun en konge af Sverige

Volvo har tidligere benyttet den svenske fodboldstjerne Zlatan Ibrahimovic i deres reklamefilm. Og nu er han atter tilbage på skærmen for den svenske bilproducent.

Under sloganet ‘Made in Sweden’ fortsætter Volvo deres kampagne. Det er atter engang et storslået epos, de sammen med Zlatan har kastet sig ud i, og resultatet er en stærk film, der promoverer den nye Volvo V90 – og selvfølgelig Zlatan selv. Se filmen her:

Fortællingen tager udgangspunkt i, at Volvo og Zlatan har det tilfælles, at de begge rykker sig fremad, men aldrig glemmer, hvor de kommer fra. Resten er følelser, smukke billeder og benhårde præstationer. Se selv ovenfor.

BILBASEN Voldsom Volvo: Polestar V60 og S60

Zlatan har tidligere medvirket i film for Volvo. Den får en til at tænke på to ting: Danmarks natur er pænt kedelig. Og Nicklas Bendtner kunne godt vise en smule mere format. Se bare her:

BILBASEN Snart virkelighed: Her er fremtidens Volvo

FACEBOOK Bliv ven med Bilbasen

INSTAGRAM Følg os på Instagram

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Bilbasen

Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS