car magazine
november 25, 2014

Årbøgerne om biler er på gaden

Så er årets bilårbøger på hylderne på tankstationer, hos boghandlere og i kiosker. De to vigtigste er Årets Biler med Bil Magasinet som afsender og så Bil-Revyen, som er bilårbøgernes grand old man – den er udkommet siden 1959.

Forskellene på de to er ikke kæmpestore og de udgives da også af samme forlag og af journalister, der ses i spalterne på Bil Magasinet. Bil Revyen skrives af Steen Bachmann, der har det sejeste skæg i bilmediebranchen og dernæst er redaktionschef på Bil Magasinet, mens Årets Biler er skrevet af Thomas Wulff, der er journalist, racerkører og F1-ekspert.

Begge bøger er skrevet i et letforståeligt sprog, og indeholder ud over korte beskrivelser af flere hundrede biler et leksikon og en ordbog. Her er Årets biler lidt mere med på beatet og har husket at medtage elmotoren og forskellige batteriteknologier, mens Bil Revyen til gengæld har et godt afsnit om dæk. Retfærdigvis skal det siges, at Bil-Revyen har en side om fremtidens hybridsportsvogn, nemlig BMW i8.

Begge bøger er på 212 sider. I Bil Revyen er alle sider glittede, mens datasektionen er på mere groft papir i Årets Biler – det betyde ikke rigtig noget i praksis.

Den endeløse række af bilpræsentationer bliver i begge brudt af nogle lidt længere tekster om udvalgte biler. I Bil Revyen er der få, mens der er flere og større features i Årets Biler.

Årets Biler 2015 og Bil-Revyen 2015 er på gaden nu og prisen er 179,95 kr. for Årets Biler og 159,95 kr. for Bil Revyen.

Hvis du allerede samler på en af serier er valget let, så fortsætter du bare. Starter du på en frisk tilbyder Året Biler lige et mulehår mere –teksterne er også en lille smule længere, men du giver også en 20’er mere for den.

 

Hvis du gerne vil bestille en bog med det samme, kan det gøres her.

www.bilmagasinetoutlet.dk

20141121_114618 20141121_114630 20141121_114646 20141121_114835

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Bilbasen

Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS