Årets BilVideo

Her er de værste og de bedste biler i år

De bedste og værste biler video
Selvom de endelige finalister til Årets Bil 2020 allerede er fundet, så er kandidaterne et godt og tidssvarende blik på de biler, du kan købe lige nu. Vi har sat tre sure og gamle mænd til at kigge på nye biler.

Video: Anders Berner | Tekst: Simon Hallenslev / d. 8. november 2019

Kandidatfeltet til Årets Bil 2020 består af mere end 20 biler, og som vi skriv om i oktober, så er det fulde felt allerede barberet ned til fem endelige finalister. Dette finalistfelt er nøje udvalgt af en jury bestående af 26 danske motorjournalister.

Finalefeltet til Årets Bil 2020:

Tesla Model 3

Peugeot 208

Kia Xceed

BMW 3-serie

BMW 1-serie

Del 1

Del 2

Tre sure, gamle mænd

Arrangementet omkring Årets Bil på Jyllandsringen en enestående mulighed for de danske motorjournalister at se, røre og prøve alle de nyeste biler på markedet lige nu. Når alle bilerne er samlet på én gang, er det også en god måde at sammenligne ting som design, byggekvalitet og diverse features direkte.

LÆS OGSÅ | Årets Bil 2020 – Ebbes favoritter

Den mulighed udnytter Anders, Ebbe og Christian, når de går en runde på parkeringspladsen, og øffer over de seneste modeller på markedet. Hvilke er værst, og hvilke er bedst? Se videoerne ovenfor, og hør tre gamle mænd give deres besyv på et par af de biler, som du kan købe lige nu.

De fravalgte

Nu kender du finalisterne, og måske du også har læst om Ebbes favoritter. Men hvad med de fravalgte? Hvad med dem, som lige nøjagtigt ikke kom gennem nåleøjet og dermed ikke kan kalde sig finalist? På listen nedenunder kan du se den fulde kandidatliste til Årets Bil 2020.

Om forfatteren

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller, hvilket blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.