Audi e-tron

Audi e-tron er elbilen til dem, der ikke er bange for luksus. e-tron passer perfekt ind i Audi-traditionen, og også til den moderne familie. Der er masser af plads i kabinen og de to bagagerum, der i alt kan rumme op til 660 liter. Hvis det ikke er nok plads, kan den også trække 1,8 kg. Man sidder højt og sikkert i bilen, der har et fantastisk sikkerhedsniveau og leveres med nødbremse som standard. Audi e-tron har også en hurtig ladehastighed, og man kan tjekke ladestatussen, starte en opladning og finde bilen via en tilhørende app.

Audi e-tron 55

Sikkerhed

Audi e-tron har et meget højt sikkerhedniveau. Den leveres med nødbremse som standard, så bilen stopper af sig selv, hvis man kommer for tæt på andre. Udover det kan man også få en sikkerhedspakke med adaptiv fartpilot som ekstraudstyr. Da bilen er firehjulstrukket, har man optimalt vejgreb i alle vejrforhold. Det er airbags foran, i siderne og bagtil, så både passagerer og fører er sikret. Det er ikke uden grund, at Euro NCAP har givet bilen fem ud af fem stjerner i deres sikkerhedstest.

Teknologi

Audi e-tron har to forskellige ladere indbygget i bilen: en på 11kW og en på 150kW. Det betyder at man både kan lade den op derhjemme, hvor den har en ladetid på ni timer, men også at man kan bruge hurtigladere på farten, hvor man når op på 225 km på 25 minutter. Som ekstraudstyr kan man også få elektriske sidekameraer i stedet for spejle, hvilket kræver lidt tilvænning, men disse giver ekstra oplysninger om ens position og derfor øget sikkerhed.

Audi e-tron 55

Interiør

Kabinen i Audi e-tron er lys og luftig, ikke mindst takket været et udvidet ventilationssystem, der styres fra touchskærmen, og der er masser af plads på bagsædet. Herudover kan vi fremhæve features som:

– Panoramaglastag i vise modeller, hvilket giver endnu bedre udsyn både for og bag

– Samme skærme som i andre topmodeller fra Audi

– Avanceret skærmsystem, som samtidig er nemt og intuitivt at bruge med haptisk feedback

– Modellen leveres med Audis eget MMI Navigation Plus.

Rummelighed

Da de to elmotorer sidder ved forakslen og bagakslen, er gulvet i bilen fladt, hvilket giver rigtig god benplads både foran og bagtil. Der er to bagagerum i bilen – et foran og et bagtil. Det foran er på 60 liter og er perfekt til de ladekabler, man skal have med i en elbil. Bagtil er der 600 liter at gøre godt med, og hvis man har brug for mere kan alle tre bagsæder lægges ned.

Audi e-tron 55

Komfort

Godt nok er Audi e-tron en tung bil, men det gør den også nem at navigere. Når man skal køre lige ud i længere tid, som på motorvejen, er bilens vægt med til at give en god tyngde og ro, hvilket er lig med høj komfort. Herudover får du:

– Firehjulstræk, hvilket giver god bevægelighed

– En kraftig konstruktion, der gør at bilen kører gennem kuperet terræn uden problemer

– Masser af rummelighed i såvel cockpittet som på bagsædet.

Audi e-tron 55

Plusser:

+ En stor, sikker luksusbil

+ Stort bagagerum og mulighed for at trække 1,8 tons

+ Hurtig ladehastighed

+ Let at køre og god komfort for alle

Minusser: 

÷ Bruger meget strøm pga. størrelsen

÷ Højtsiddende bagagerum, hvilket betyder, at det kan være svært at løfte tungere ting ind

÷ Lang og bred bil, som kan gøre det svært at parkere den