Kategorier
Nyheder

Dit bedste bilkøb?

Bilsalget drøner derudaf

Der er stort set intet, der stikker glæden ved at have gjort et godt bilkøb, når man for første gang sætter sig bag rattet og drejer nøglen.

Det kunne være, at du endelig fandt den specielle og sjældne veteran, du har jagtet i mange år, måske var du heldig at finde den perfekte familiebil, den åbne sportsvogn, eller den store firehjulstrækker til en rigtig god pris?

Fortæl os om dit bedste bilkøb i kommentarfeltet forneden samt navn og kontaktoplysninger. Så deltager du i konkurrencen om at vinde 2×5 fribilletter til filmen “Need for Speed”, der har premiere d. 20 marts.

Vinderne får direkte besked.

Her kan du se traileren til filmen “Need for Speed”:

https://www.youtube.com/watch?v=SSOWebH0bG8&list=PLxbl81xgO4w83DTZwM7fnH5G3h606HtyQ&feature=share&index=3

 

Af Ebbe Sommerlund

Nye biler kan være fine, men Ebbe Sommerlund sværger til de brugte af slagsen. Han vil nødig kaldes ekspert, men hans enorme viden er ikke til at tage fejl af, hvorfor han også er den primære drivkraft bag Bilbasens brevkasse.

Den motorjournalistiske baggrund har han fået hos blandt andre Bil Magasinet, V-Max og elbilmagasinet GO, hvilket har gjort ham til et omvandrende leksikon.

Ebbe er som sagt glad for brugte biler, og særligt de japanske af slagsen giver julelys i øjnene. Han er dog efterhånden blevet så voksen, at drengedrømmen af en toptunet Honda Civic er blevet erstattet af en fornuftig Renault Laguna.