car made of chocolate
november 5, 2014

Er denne Audi TT verdens bedste scorebil?

Audi har længe haft fat i de kvindelige bilkøbere. Så er det overhoved muligt at gøre en Audi TT mere score-venlig? En belgisk chocolatier har forsøgt.

 

Bilen på billederne her startede sit liv som en ganske almindelig Audi TT Coupé af den nyeste og tredje generation – en bil der i forvejen er populær blandt kvinder. Men hvis den tyske prestigebil i sig selv ikke er nok, har denne Audi endnu et score-trick – den er dækket i lækker chokolade.

Efter den kærlige behandling af Joost Arijs, den belgiske mand med den søde tand, står den tyske sportsvogn komplet dækket af chokolader – faktisk er der blevet plads til hele 27.000 styk. Heldigvis er ikke alle stykkerne brune, så æstetikken er nogenlunde bevaret.

 

Der er over 50 Audi TT’er til salg på BilBasen – og priserne starter lige over 100.000 kr. 

Kigger man godt efter, kan man se, at Audi TT’en inde under de søde sager faktisk er hvid. Eneste dele af bilen som ikke er dækket af chokoladestykker omfatter dæk, fælge, lygter, vinduer, spejle og udstødningsrør.

 

Bilen er at finde på en udstilling for design og livsstil i den belgiske by Kortrijk.

 

 

Hvad synes du om denne Audi TT – er det fedt eller for meget? Skriv din holdning i kommentarfeltet.

chocolate car 1car chocolate 2

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Bilbasen

Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS