Kategorier
Nyheder

Er dette den nye Tesla Model 3?

Tesla Model 3 står over for en snarlig opdatering, og nu mener en bruger på Reddit at have fanget et billede af den kommende amerikaner.

Tekst: Simon Hallenslev
Foto: Reddit /ffiarpg

Tesla har været i vælten på det seneste med den ene prisjustering efter den anden. Nu er de i vælten igen – men på en måde, de nok helst havde undgået.

På mediet Reddit, i et Tesla-forum med hele 2,2 mio. brugere, har brugeren ffiarpg postet et billede af en bil, der umiskendeligt ligner en opdateret Model 3.

Det brugerdrevne medie Reddit danner grobund for mange konspirationer og usandheder, hvorfor dette læk skal tages med et gran salt. Ikke desto mindre har billedet allerede genereret en del omtale i internationale Tesla-fora.

Model 3 Refresh
by u/ffiarpg in teslamotors

Ægte eller fake?

Billedet er lagt op med den simple tekst: “Model 3 Refresh” uden videre forklaring på, hvor billedet er taget samt af hvem. Skulle sidstnævnte blive afsløret, vanker der med al sandsynlighed en fyreseddel…

Om dette læk er ægte eller fake, kan du vurdere lige så godt som jeg. Jeg hæfter mig dog ved bilens designsprog, der ligger meget op af, hvordan den nyligt opdaterede Tesla Model S ser ud – samt konceptbilen Tesla Roadster.

LÆS OGSÅ | Tesla sætter priserne ned igen igen

Hvis der er tale om en spritny Tesla Model 3 på billedet, er der med andre ord tale om nogle ret markante designændringer.

Her er nye forlygter, ny forkofanger, nye hjul og mere til. I det førnævnte Tesla-forum, r/Teslamotors, diskuteres det også, om det er en forhøjning til instrumentering, man kan se gennem forruden. Altså, et regulært speedometer, som ellers har været forvist til infotainmentskærmen i Model 3.

Sikkert er det, at der er en ny på vej. Flere Model 3 er nemlig blevet spottet i fuld camouflage i Californien. Om den nye Model 3 ligner den, der er fanget på billedet her, må tiden vise, når maskeringen falder.


Find brugte Tesla Model 3 til salg på Bilbasen:

Af Simon Petry Hallenslev

Artikler om gamle såvel som nye biler, de seneste nyheder til bilentusiaster og afsendelse af Bilbasens nyhedsbrev er det, som Simon roder med.

I sit arbejde på Bilbasen kombinerer Simon en brændende passion for biler med sin viden fra Copenhagen Business School. Når artiklerne forfattes, er det derfor ikke kun med en dybtliggende interesse for biler, men også med omtanke for ting som SEO-optimering og korrekt markedskommunikation.