Ebbe sommerlund
februar 13, 2015

Få den billigste bilforsikring

Priserne på bilforsikringer varierer temmelig meget, og det betyder en del for prisen, om du er ung eller gammel og om du bor i en større by. Desuden påvirker tidligere skader, og antallet af år, du har haft egen bil den endelige pris.

Det kan være svært at danne sig et overblik og få den billigste forsikring. Eller det vil sige, det kunne være svært, hvis ikke lige det var for online-sammenligneren på BilBasen, der er leveret af Comparo, der er markedsleder på prissammenligninger.

Her tager det højst et par minutter. Tast din nummerplade og nogle få oplysninger om dig selv, så har du mellem 10 og 20 tilbud på en forsikring. Når du har resultatet til sidst, så er det nemt at rette i betingelserne. For eksempel kan du slå kasko, vejhjælp, glasdækning og førerdækning til og fra uden at skifte side.

Og der er store forskelle – for eksempel varierer vores journalists egen bil – en Honda Civic VTI fra 2.673 kr. til 8.372 kr. for ren ansvar. Elitebilist, 38 år bosiddende i Aarhus.

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Bilbasen

Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS