december 2, 2016

De 3 bedste julegaveideer

Julegaver kan være en udfordring at finde og finde på. I værste tilfælde ender juletræet som en stor blød-pakke-skjuler, og det vil næsten ikke være til at bære. Så her er en lille liste med oplagte julegave-ideer som vil gøre en bilejer glad.

 

Du er meget velkommen til at sende dine bilrelaterede ønsker, så vi kan bygge mere på listen. Send forslag til ebbe@motorjournalisten.dk

 

GTIsterninger – 71 kr.

5gv069640645_gti_isterningebakke-p

Det er jo helt genialt, hvis man bare er en lille smule til Golf GTI. Prisen er også til at være med på. GTI står jo egentlig for Gran Turismo Injection, men det kunne også være opskriften på en glimrende drink. Gin Tonic Isterninger.

Kan købes her:

http://shop.volkswagen.dk/shop/gti-isterningbakke-631p.html

 

DAB-radio i alle biler 1.799 kr. plus montering

Det var meningen, at FM-båndet skulle lukkes i 2019, men ingen ved om det kommer til at ske. Hvad der helt sikkert er sket, er at DAB-systemet giver langt flere kanaler, og dem kan du få glæde af i din bil uanset, hvilken radio, du bruger nu. Denne elegante løsning fra Alpine kan enten tilsluttes via aux-indgang eller sende et fm-signal, som du finder på din eksisterende radio – det er smart.

https://www.biludstyr.dk/bilstereo-multimedie-og-gps/dab/alpine-dab-tuner-med-bluetooth/

 

 

Bil-nørderi i Bil-Revyen 160 kr. (121 plus 39 kr. i porto)

bil-revyen-2017_363080

Bil-revyen har været at finde på ægte bilnørders boghylde siden 1959, og der er netop udkommet en ny – modelår 2017. Her er de vigtigste data på bilerne og beskrivelser af over 500 biler, så du kan få fyldt nyttig bilviden på de små grå mellem ørerne. Det er en perfekt gave til enhver bilinteresseret.

Kan købes i kiosker til 179,95 kr. eller lidt billigere på nettet. Fx her

http://bonniershop.dk/bir/bil-revyen

 

 

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Ebbe Sommerlund

Nye biler kan være fine, men Ebbe Sommerlund sværger til de brugte af slagsen. Han vil nødig kaldes ekspert, men hans enorme viden er ikke til at tage fejl af, hvorfor han også er den primære drivkraft bag Bilbasens brevkasse.

Den motorjournalistiske baggrund har han fået hos blandt andre Bil Magasinet, V-Max og elbilmagasinet GO, hvilket har gjort ham til et omvandrende leksikon.

Ebbe er som sagt glad for brugte biler, og særligt de japanske af slagsen giver julelys i øjnene. Han er dog efterhånden blevet så voksen, at drengedrømmen af en toptunet Honda Civic er blevet erstattet af en fornuftig Renault Laguna.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS