Kategorier
Video

Hvad vælger du på is? 4×4 og sommerdæk eller baghjulstræk og vinterdæk?

Af: Esben Skrumsager  / d. 15. marts 2017

Porsche 911 er for upraktisk. Panamera er en 911’er med en konerøv og Cayenne er en kliché. Men hvad vælger du så? Anders Berner har fundet sit bedste bud.

 

Firehjulstræk er formidabelt i sne og på is. Men er det godt nok med sommerdæk på en Subaru Forester med permanent firehjulstræk, når modstanderen er en BMW med baghjulstræk og vinterdæk?

Det finder fyrene i videoen herunder ud af. De skifter endda side efter første gennemløb for at sikre, at det ikke bare er forskel i underlaget, der gør forskellen.

 

 

Læs mere

9 myter om vinterdæk

BMW Z4 Coupé – ugens fund

Af Ebbe Sommerlund

Nye biler kan være fine, men Ebbe Sommerlund sværger til de brugte af slagsen. Han vil nødig kaldes ekspert, men hans enorme viden er ikke til at tage fejl af, hvorfor han også er den primære drivkraft bag Bilbasens brevkasse.

Den motorjournalistiske baggrund har han fået hos blandt andre Bil Magasinet, V-Max og elbilmagasinet GO, hvilket har gjort ham til et omvandrende leksikon.

Ebbe er som sagt glad for brugte biler, og særligt de japanske af slagsen giver julelys i øjnene. Han er dog efterhånden blevet så voksen, at drengedrømmen af en toptunet Honda Civic er blevet erstattet af en fornuftig Renault Laguna.