august 20, 2022

Få rabat på Automobil-bibel til entusiasten

Kuffert & Kørehandskers automobilårbog hylder bilentusiasmen med timevis af underholdning og lige nu får Bilbasens læsere 10 pct. rabat.

TEKST: Jacob Dalby / FOTO: Henrik Dreboldt

Er du bilnørd? Altså – elsker du biler? Så er Kuffert & Kørehandskers Automobilårbog et oplagt opslagsværk og underholdningsleverandør til dig. Og som læser her på Bilbasen, får du 10% rabat på bogen, hvis du bruger koden BILBASEN10, når du tjekker ud og betaler!

På Bilbasen hylder vi bilentusiasme og den store automobilårbog er selve grundessensen af entusiasme. I Kuffert & Kørehandskers nye automobilårbog Volumen 2 er der ingen udskamning. Bogen er en hyldest til bilentusiasmen. Bogen fejrer V12’eren med en tur på tværs af Italien i en Lamborghini Aventador, den kigger på fremtiden for de pressede europæiske bilproducenter og leverer en række drømmegarager fra bilentusiaster som Anders Richter, Joachim Stender, Nikolaj Karlshøj, Jacob Dalby og Andreas Lang Hedegaard.

Et stort elbils-tema tager fat på flere af de bekymringer den almindelige bilkøber har omkring elbiler, og bogen kigger også nærmere på de mange nye kinesiske elbils-mærker, der strømmer til Danmark.

Sidst men ikke mindst er der bogens leksikon, der leverer 46 sider med en gennemgang af alle biler og bilmærker på det danske marked, og en købsanbefaling eller det modsatte af hver enkelt model. Kort sagt er bogen som et kinderæg og leverer hele 3 ting: Masser af underholdning, et dybdegående elbils-tema og en købshåndbog i form af det store leksikon. Husk, at du lige nu får 10% rabat, hvis du bruger koden BILBASEN10.

Bogen bestilles online på Kuffert & Kørehandskers webshop.

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Jacob Dalby

Med baggrund i motorsporten fylder biler med sportslige egenskaber det meste af Jacobs bevidsthed – både nye og brugte giver smil på læben.

Det siges i øvrigt, at Jacob kunne køre før han kunne gå, så interessen for biler startede tidligt. Interessen udviklede sig til passion og siden har arbejdet som motorjournalist på blandt andet Bil Magasinet fyldt det meste af de vågne timer.

Forbrugerstof og vejledning er også blandt Jacobs kernekompetencer og han er ikke ked af at fortælle dig, hvilken bil du skal købe næste gang.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS