Lækker Audi cab til sommeren?

Lækker Audi cab til sommeren?
12/06/2015 Ebbe Sommerlund

Sommertid er cabriolet-tid og livet bliver bare bedre, når man kan se direkte op til blå himmel. Når man taler cabriolet, så er Audi nogle af de mest erfarne i topløs kørsel.

Hvis du tvivler på designafdelingen hos Audi, så tjek lige denne cabriolet. 150.000 kr. er naturligvis en slags penge for så gammel en bil, men den bliver ved med at være penge værd – cabrioleter er der altid købere til, så længe vejret er godt.

De 13 år er gået let hen over bilens design. Ja, ja nogle siger det er kedeligt, men vi vil nok sige nydeligt, og så har cabrioleter fra Audi en bestemt detalje, der løfter designet over de fleste konkurrenter. Detaljen vi snakker om er naturligvis den polerede aluramme rundt om forruden. Den gør det nemt at identificere de åbne fra Audi på mange meters afstand og giver lidt mere eksklusivitet.

Og når vi taler eksklusivt, så er der sjovt nok stadig mere prestige i biler med stoftag end i biler med stålfoldetag. Fordelene ved stof er ellers ikke så store. Vigtigste fordel er designet uden tag – a-stolpens top er nemlig ofte trukket langt tilbage på biler med foldetag, og det er ikke så elegant.

Desuden er stoftagene lettere, men de holder ikke helt så længe. Så det er naturligvis vigtigt at se stoffet efter i sømmene inden du køber – en ny kaleche kan nemlig sagtens trække 10-20.000 kr. ekstra ud af dit budget.

Under alle omstændigheder er det lige nu det kribler i cabrioletfingrene, og en Audi kunne være et godt bud.

 

Audi A4 Cabriolet 2,4 2002

Specifikationer

Nypris                                                                          529.995 kr

HK/Nm                                                                       170 hk / 230 Nm

0 – 100 km/t                                                              9,7 sek

Tophastighed                                                          224 km/t

Km/l                                                                            10,3 km/l

Årlig ejerafgift                                                              6.460 Kr.

 

Søg efter Audi Cabriolet på BilBasen.dk

Søg efter cabriolet på BilBasen

Rear Interiør Audi A4