Kategorier
Nyheder

McLaren P1: Køb eller lease på Bilbasen

Der er heftigt nyt på Bilbasen. Det moderne mesterstykke af en superbil, McLaren P1, er netop nu at finde i vores database. Og ikke bare i ét, men hele to eksemplarer. Det ene mere voldsomt og vanvittigt end det andet.

mclaren8

Lad os starte med det blide lam. 1 ud af de 375 eksemplarer af den ‘almindelige’ McLaren P1 leder nemlig efter et nyt hjem. Der er tale om et leasingtilbud, og vi mindes ikke før at have set så mange nuller i en leasingannonce. Førstegangsydelsen er på 2.115.000 kr. og derefter skal der betales 167.000 i månedlig ydelse. Priserne er eksklusiv moms.

mclaren9 mclaren9a

Til gengæld får du, udover eksklusiviteten i at kun 375 mennesker kører i den samme bil som dig, en stort set fabriksny P1. Blot 250 kilometer står der på tælleren. Og så er specifikationerne heller ikke tossede: 0-100 på 2,8 sekunder og en topfart, der er elektronisk begrænset til 350 km/t. Og husk på, at der er tale om en hybrid-bil. Tilsammen yder V8 3,8L twin turbo-motoren og elmotoren 916 hk og et moment på 980Nm.

BILBASEN McLaren P1 3,8 til leasing her


Men nu bliver det lige en tand vildere. For er du ikke fan af leasing-modellen og synes du, at en almindelig P1 er lige tam nok, så har vi naturligvis endnu et alternativ på Bilbasen.   

mclaren1

Tillad os at præsentere McLaren P1 GTR. De tre ekstra bogstaver betyder en hel del. P1 GTR er det mest kraftfulde køretøj, der har forladt McLaren-fabrikken i Woking, England. Og det siger altså en hel del. Bilen er lavet i forbindelse med 20 års jubilæet for McLarens sejr ved 24 timers løbet i Le Mans i 1995.

mclaren2

mclaren3

Der er produceret sølle 45 eksemplarer, der alle blev udbudt til de 375 købere af den oprindelige P1. Prisen på det nævnte eksemplar, som altså nu har fundet vej til Danmark, er lige så skræmmende som P1 GTR selv. Uden afgift skal du af med 29.770.000 kr. Med afgift nærmer prisen sig utrolige 80.000.000 kr og er dermed den dyreste bil, der nogensinde har været til salg på Bilbasen.

mclaren6

Men man får også noget for pengene. Udover det totale bane-look med klistermærker og en enorm hækvinge der leverer 400 kg downforce, så er ydelsen bare enorm. Motoren er den samme 3,8L V8 som i den almindelige P1, men antallet af hestekræfter i P1 GTR nærmer sig 1000. Derudover er den konfigureret til at være det ultimative ‘track day’ køretøj med en tophastighed på næsten 375 km/t. Den lyder umiddelbart til at være ganske sjov på en bane.    

  mclaren4   mclaren5

Derudover får du adgang til et meget ekslusivt ‘drivers program’ og kyndige hænder hos McLaren Special Operations tilbyder at stå for al vedligehold.

BILBASEN Køb McLaren P1 3,8 GTR 2d her

FACEBOOK Bliv ven med Bilbasen

INSTAGRAM Følg os på Instagram