februar 26, 2016

Sådan tøjler man en Ferrari F40 i høje hæle

Vi beklager på forhånd, hvis dette forskyder magtbalancen ude i de små hjem. Både på den ene eller anden måde. Men her er det seneste bevis i den endeløse debat om, hvorvidt kvinder kan køre bil. Det kan de – noget så eftertrykkeligt endda!

Forleden dukkede der nemlig en video op på YouTube, hvor en smuk kombination af to x-kromosoner, et par meget høje hæle og en Ferrari F40 er i spil. Og det hele udmønter sig i, at førstnævnte giver en lektion i, hvordan den italienske hingst skal tøjles. Og det endda under sværest mulige forhold; omdrejninger på den lave side af de 1000.

   f40-heels

Det røde monster af en Ferrari, der første gang fik asfalt under de brede dæk i 1987, blev dengang, blandt mange andre ting, kendt for at være notorisk svær at håndtere. Og som det også høres i klippet, er det en bil, der lever bedst i høje omdrejninger. Alligevel får den langbenede kvinde i de tårnhøje hæle uden problemer manøvreret bæstet ud fra parkeringspladsen foran Casino Monte Carlo i Monaco.

Vi tager hatten af og lader samtidig klippet herunder stå som en opfordring til alle bilejere. Og kvindelige billister kan i al fremtid henvise til klippet, hver gang der falder en kommentar fra passagersædet.

Skift familiebilen ud med en superbil: Der er masser til salg på Bilbasen

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Bilbasen

Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS