Kategorier
Nyheder

Ny Bilbasen-app til Android

Du kender følelsen af at sætte dig ind i en ny bil, mærke forventningens glæde ved at dreje nøglen og bevæge dig på ud på nye eventyr. Sådan har vi det lige nu. Bare med vores app. 

Bilbasen Google Play App 5   Bilbasen Google Play App 4

Vi er glade for at præsentere den nye version af vores Android-app, som har fået et kæmpe makeover. Vi har tilføjet nye farver, skrifttype, logo, illustrationer og en helt igennem redesignet menu, som altid kan swipes ind når man har brug for den.

GOOGLE PLAY Hent Bilbasens app til Android her

Du kan nemt tilføje interessante biler til din personlige favoritliste og se hvor langt og hvilken rute du skal køre for at få en prøvetur.

Favoritlisten er altid synkroniseret med vores database, når du er logget ind, så du let kan vise og diskutere potentielle emner med venner eller familie. Du kan selvfølgelig også dele interessante biler med dem via den indbyggede delefunktion, hvis de ikke lige er i nærheden.

Bilbasen Google Play App 2   Bilbasen Google Play App 1

Går du og venter på drømmebilen kan du også gemme søgninger, så du hurtigt kan se, hvor mange der har din næste drømmebil til salg og til hvilken pris.

Som med alle nye biler, er der nye ting man lige skal vænne sig til. Justering af sæder, lygter, bagendens placering ved parallelparkering for bare at nævne et par stykker. Hvis du er flittig bruger af vores app kan det tænkes at du har det sådan, men vi håber, at du hurtigt vænner dig til de justeringer vi har lavet.

GOOGLE PLAY Hent Bilbasens app til Android her

Alligevel er vi nysgerrige på din vurdering af appen. Hvad kunne være bedre? Hvad fungerer ekstraordinært godt?  Vi vil meget gerne have feedback, så vi kan forbedre appen. Har du idéer, forslag eller ris/ros, så skriv til os via den indbyggede funktion i appen eller send os en mail på info@bilbasen.dk. 


Med Bilbasen på din smartphone har du Danmarks absolut største bilmarked lige ved hånden. Så uanset om du bare vil lade dig inspirere, eller du leder efter en ny bil, kan du nemt søge blandt de ca. 50.0000 brugte og nye biler fra private, såvel som forhandlere. Enten via den hurtige søgning med de vigtigste detaljer eller via markedets mest komplette bilsøgning med mere end 40 søgekriterier.

GOOGLE PLAY Hent Bilbasens app til Android her

FACEBOOK Bliv ven med Bilbasen

INSTAGRAM Følg os på Instagram