Ny sæson: Vi elsker biler med Anders Breinholt og Christian Grau

Ny sæson: Vi elsker biler med Anders Breinholt og Christian Grau
23/08/2016 admin-bilbasen

Anden sæson af bilprogrammet Vi elsker biler er klar til at rulle over skærmen. Anders Breinholt og Christian Grau er klar med en helt ny programrække, hvor biler bliver hyldet og beundret, kørt og kasseret. Og i år er Bilbasen med som samarbejdspartner.

Danmarks bedste bilprogram er tilbage, når Vi elsker biler går i luften på TV2 og TV2 Play den 30. august 2016. Og igen er det med de bilkyndige værter Christian Grau og Anders Breinholt bag rattet, når seerne bliver kørt rundt i det ganske, danske land for at afprøve superbiler, møde passionerede samlere og blive begejstret over de maskiner på fire hjul, som vi allesammen holder så meget af.

Se traileren til programmet her:

Optagelserne har stået på i en del tid, og på de to herrers Instagram har vi løbende fået et indblik ind i den programserie, der nu er klar til at gå i luften. Vi har samlet de bedste billeder fra optagelserne. Det ser lovende ud:

 

På min korte liste over fantastiske toyotaer #toyota #landcruiser #vielskerbiler

Et billede slået op af Christian Grau (@christiangrau) den

Godt at være tilbage i #jaguar #ftype #vielskerbiler

Et billede slået op af Christian Grau (@christiangrau) den

På alle måder en smuk aften #porsche #porsche991 #vielskerbiler

Et billede slået op af Christian Grau (@christiangrau) den

Det her er 2 køretøjer man ikke skal fucke med. Argo 8X8 ( til lands, vands og MUDDER) & Toyota Hilux 4X4 #vielskerbiler

Et billede slået op af Anders Breinholt (@andersbreinholt) den

Vi elsker biler bliver selvfølgelig vist i samarbejde med Bilbasen. Programmet har premiere på TV2 den 30. august kl. 21.25. Vi glæder os!

FACEBOOK Bliv ven med Bilbasen

INSTAGRAM Følg os på Instagram