maj 13, 2016

Vild i varmen: Fiat 124 Spider vender tilbage

Det har været et længe ventet comeback. I knap 35 år har den ikoniske Fiat 124 Spider været død og borte, men nu har Fiat endelig genoplivet den lille roadster. Og umiddelbart ser det ud til at Mazda MX-5 og det nuværende felt af prisvenlige cabriolet’er får kam til deres hår.

Fiat124 Spider1

Fiat 124 Spider anno 2016 fik sin officielle verdenspremiere ved forårets biludstilling i Geneve. Her kunne auto-verdenen for første gang se den stilfulde spider, der med sit design leder tankerne hen på den oprindelige 124 Spider. Den nye model produceres på Mazdas fabrik i Japan, og derfor er ligheden med Mazda MX-5 heller ikke til at komme udenom. Motoren er dog egenudviklet og leveret af Fiat selv.

Topløs til under 300.000: Billige cabriolet’er til salg på Bilbasen

Og ifølge Fiat handler den spritnye 124 Spider om en ting; rendyrket køreglæde som vi kender det fra klassiske italienske sportsvogne. Motoren er en afbalanceret 1,4L Turbo MultiAir, der yder 140 hestekræfter og allerede ved 2.250 omdrejninger, er momentet på 240Nm i fuld effekt. Teknisk er bilen designet med fokus på lav tyngde og optimal vægtfordeling. Og med et let og kvikt styretøj, er der grobund for en både dynamisk og sjov køreoplevelse og masser af vind i håret.

Fiat124 Spider2

Den første udgave af den nye 124 Spider har fået navnet Lusso, og kommer med den helt store udstyrspakke. Blandt andet 17” alu-fælge, læderindtræk, klimaanlæg, LED adaptive forlygter og en 7” integreret farveskærm med mediaplayer.

Den splinternye Fiat 124 Spider Lusso kan nu forudbestilles hos Fiat-forhandlere landet over. Prisen for en 124 Spider Lusso ligger på 500.000, og de første eksemplarer leveres umiddelbart efter sommerferien.

FACEBOOK Bliv ven med Bilbasen

INSTAGRAM Følg os på Instagram

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Gammel Hyundai lærer nye tricks

Hyundai i30 er et godt eksempel på en benzinbil, som betyder langt mindre, end den gjorde tidligere. Den er senest fornyet i 2016, og nu faceliftes den for anden gang.

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Bilbasen

Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS