Overklasse-biler på budget

Overklasse-biler på budget
21/08/2015 admin-bilbasen

Nye biler er noget af det dyreste i verden – den første ejer af en bil kan forvente et stort værditab på sin bil inden for de første år af ejerskab. Heldigvis betyder det, at der er gode handler at gøre, hvis man går på jagt blandt brugtbiler på f.eks. BilBasen. Her er det første værditab nemlig allerede overstået.

Vi kigger her på fire biler, der byder på liebhaveri på fire forskellige budgetter. Fælles for alle er, at de var meget dyrere, da de var nye.

Under 100.000 kr.: Fiat Barchetta

Fiat Barchetta

Den lille åbne Fiat fik en del på puklen, da den var ny – bl.a. for et lidt vovet design. Mekanisk er der ingen spændende V8 under hjelmen, til gengæld beretter flere ejer om, at kvaliteten ikke skulle være helt så vanlig Fiat-jammerlig, som det ellers plejer at være med de små italienere. Flere modeller fås til under 100.000 kr. på BilBasen. Se Fiat Barchetta-annoncerne her.

Under 200.000 kr.: Jaguar XJS

Jaguar XJS

På BilBasen er det muligt at finde Jaguars tidligere flagskib, XJS, til en slik. For under 200.000 kr. er det muligt at samle en coupé op, men budgettet skal være lidt større, hvis man er på jagt efter en åben cabriolet. Motoren er en skøn V12 med masser af elegant power, og flere engelske blade peger på, at priserne vil stige. Se Jaguar XJS på BilBasen.

Under 300.000 kr.: Alfa Romeo Brera

Alfa Romeo Brera

Da GTV udgik, kom Brera på banen, og selvom den ikke var en dynamisk oplevelse på højde med tidligere tiders Alfa Romeoer, var særligt designet meget unikt og italiensk. For et budget på mellem 200.000 – 300.000 kr. er det muligt at finde en Brera med skøn V6-motor og med lækkert glastag. Find dem her: Alfa Romeo Brera

Under 400.000 kr.: Mercedes-Benz CLK 350

Mercedes-Benz CLK350

Komplet med aftageligt blødt tag og silkeblød V6-motor runder CLK vores gennemgang af overklasse-biler af. Der er både prestige og kvalitet i den tyske cabriolet, der let kan findes til under 400.000 kr. på BilBasen. Det er også muligt at finde en bil, der endnu ikke har 10 år på bagen inden for budgettet.  Se Mercedes-Benz CLK 350 på BilBasen her.