Kategorier
Nyheder

Lyserød og lyseblå: Hvis Barbie og Ken kørte Bentley

bentley 1

– Bentley Continental GT møder Pantone

– Pantone ‘Colour of The Year’

– Rosa Quartz og Serenity 

Ferrari har Rosso Corsa og Bentley har British Racing Green. Begge er farver, der med tiden er blevet synonym med selve bilmærket. Men det kan være, at fans af Bentley skal til at vænne sig til nogle helt andre nuancer. Farveeksperterne fra Pantone har i hvert fald givet deres bud på, hvordan en Bentley Continental GT anno 2016 også kan tage sig ud.

bentley 4

Farvevalget er ikke en tilfældighed. Pantone har netop kåret de to lyse nuancer til ‘Color of The Year’ med den begrundelse, at de sammensmelter grænsen mellem det maskuline og feminine. Den lyserøde farve har fået navnet Rose Quartz og farvekoden 13-1520, mens den lyseblå hedder Serenity og 15-3919. Om ikke andet, er begge da yderst iøjnefaldende.

Bentley i mere klassiske farver? Den klares på BILBASEN

Anledningen til det højst overraksende partnerskab skal findes hos det hæderkronede britiske bilmærke. De har nemlig slået pjalterne sammen med Pantone i forbindelse med, at Bentley for nylig har åbnet en helt ny flagskibsbutik i Frankfurt. Projektet er uden tvivl et modigt PR-stunt, der dog ser ud til at virke efter hensigten.

bentley 3

Vi ved det ikke er nemt, men ser man bare en smule bort fra farverne, gemmer der sig jo et par Continental GT Convertible underneden. Og udover det alternative farvevalg, har begge faktisk fået et mindre facelift. Frontspoileren er ændret i form, mens også diffusoren bagpå er blevet modificeret en smule.

Der er ingen tvivl om, at de to moderigtige Bentley’er deler vandene. Og vi forestiller os også, at de appelerer mest til de bilinteresserede kvinder, der læser med. Men havd synes i? Er de to pastelfarver et frisk pust, eller er det ren og skær blasfemi?

bentley 2

 

 

FACEBOOK Bliv ven med Bilbasen

INSTAGRAM Følg os på Instagram