februar 2, 2016

Sælg nu og få mere for din bil

 

Har du en større bil stående i garagen, så kan du nu sælge den for mere.

Det bliver lettere at sælge den store bil

Det er nemmere at sælge biler som fx Opel Safira, Ford Mondeo og VW Passat.

– Det er et godt tidspunkt at sælge nu. Danskerne er begyndt at købe større og dyrere biler, siger markedsanalytiker i BilBasen, Jan Lang. – Men også mikro- og minibiler fylder meget i salgsstatistikken.

 

Du får 20 procent mere når du sælger

Jan Lang bekræfter, at du kan få op til 20 procent mere for din bil, hvis du sælger nu i forhold til for to år siden.
– Du vil blive overrasket over, hvor meget du kan sælge din bil for nu. Det drejer sig om biler fra middelklassen og op efter på både Xpress Bilsalg og hos forhandlere på BilBasen.

 

Luft i danskernes bilbudget

I Spar Nord bemærker cheføkonom Jens Nyholm:
– Nye, billigere afgifter og faldende brændstofpriser betyder, at der er yderligere luft i danskernes bilbudget til at købe de lidt større og dyrere biler. Vi kommer populært sagt til at købe mere bil for de samme penge. Det er godt for dig som sælger.

 

Købere vil have plads

– Vi har haft en årrække, hvor de helt små biler har været dominerende. Men vi ser også, at modeller som Ford Focus, VW Passat og Renault Grand Scenic i stigende grad bliver efterspurgt. Så noget tyder på, at vi igen er begyndt at prioritere plads, komfort og sikkerhed, mener Jan Lang.

Sælg selv din bil eller lad os sælge bilen for dig.

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Bilbasen

Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS