Sommersjov til små penge

Sommersjov til små penge
03/04/2015 admin-bilbasen

Det er måske ikke til at tro, men sommeren nærmer sig med hastige skridt. Er det i år at du skal have en cabriolet? Her er i hvert fald tre bud på cabrioleter, der er til at betale.

 

Den sjove

MX5

Mazda MX-5 er den mest populære roadster i verdenshistorien set på salgstal. Opskriften er let tilgængelig køreglæde i en bil, der lystrer dit mindste vink. De første eksemplarer giver masser af sjov til ikke ret mange penge. Se efter rust – især lige foran baghjulene. Bilen på billedet er den neddroslede version med 90 hk, men første version fås også med 114 og 130 hk.

Prisniveau: fra ca. 40.000 kr.

 

Den klassiske

306

Du kan sagtens finde en VW Golf I cabriolet til under 50.000 kr. Men du kan også se nærmere på en Peugeot 306 cabriolet, der er fra før stålfoldetagene gjorde noget godt for anvendeligheden og noget grimt ved designet. Stregerne til 306 Cabriolet er slået af Pininfarina og de holder overraskende godt. Motorerne er tilmed temmelig vellykkede.

Prisniveau: fra ca. 60.000 kr.

 

Den påtrængende

Buggy

Hvis du synes, at opmærksomhed fra omverdenen er fantastisk, så vil du elske en buggy, der er bygget på en Folkevognsboble. Der findes mange forskellige kits, så udseendet kan variere en del, men det aldrig en bil, du sniger dig ubemærket rundt i.

Prisniveau: fra ca. 50.000 kr., men prisen svinger ekstremt meget.