april 13, 2016

Terrængående i miniformat: Smart ForTwo Offroad

Der er delte meninger, når det kommer til den lille Smart ForTwo. Mange hylder den som den perfekte bybil, mens bilentusiaster med lidt mere fart i blodet dårligt nok anerkender den som én.

Men nu er det på tide at få en anelse mere respekt for den lille Smart. I hvert fald har vi fundet et eksemplar, der kalder på respekt. Og vanen tro, når det drejer sig om skøre biler, skal man østpå for at finde ophavet. Her er ingen undtagelse.

BILBASEN Køb din egen Smart ForTwo i dag

Det er ukraineren Gerogiy Kosilov, der har bygget sin Smart ForTwo om til et mudderædende terrængående køretøj i miniformat. Udover små ændringer, særligt på ophæng og affjedring, har den naturligvis fået nye dæk og en øget frihøjde på solide 36cm.

Offroad-versionen har ikke fået mere motorkraft. Og med sin lave kampvægt klarer den sig også ganske godt uden. Resultatet er en minibil, der gør det overraskende godt i ufremkommeligt terræn.

Mere skal der altså ikke til, før Smart ForTwo’s naturlige habitat går fra byen til bunden af et mudderhul.

FACEBOOK Bliv ven med Bilbasen

INSTAGRAM Følg os på Instagram

TWITTER Følg Bilbasen på Twitter

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Bilbasen

Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS