Årets Brugtbil 2020 Seat Leon
september 17, 2020

VIDEO: Seat Leon vinder Årets Brugtbil 2020

Årets Brugtbil 2020 er kåret og det med en af de mest tætte afgørelser nogensinde. Anders Berner går finalisterne og vinderen igennem.

Video: Anders Berner  | Dato: 17. september 2020

Vinderen af Årets Brugtbil 2020 er kåret og det blev Seat Leon, der i år løb med titlen. De fem finalister Seat Leon, Kia Ceed, BMW 3-serie, Mercedes-Benz A-klasse og Skoda Superb spænder bredt i både budget og størrelse.

LÆS OGSÅ: Seat Leon er Årets Brugtbil 2020

Seat Leon og Kia Ceed havde lige mange stemmer og først da stemmerne fra det sidste jurymedlem tikkede ind havde vi en vinder. Anders Berner går finalisterne igennem og fortæller, hvorfor Seat Leon til sidst står som sejrherre.

Årets Brugtbil kåres af en jury bestående af biljournalister og fagfolk fra bilbranchen. Først findes fem finalister bland det 150 mest omsatte biler på det danske brugtmarked. I finalerunden giver de 17 jurymedlemmer point til tre favoritter.

LÆS OGSÅ: Årets Brugtbil 2020: Det skal du tjekke inden du køber Seat Leon

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller. Det kan blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.

Anders er fast mand på Bilbasen. Tidligere har blandt andre Ekstra Bladet, FDM og fagbladet Ingeniøren haft fornøjelse af Anders Berners både nørdede og meget entusiastiske tilgang til bilstoffet.

Anders er glad for elbiler og har blandt andet haft både Nissan Leaf og BMW i3 i garagen. Der er dog ikke noget, der kan bringe smilet frem på Berners læber som en baghjulstrukken bandit af en sportsvogn.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS