buick electra
november 18, 2014

Vil du købe Mærsk McKinney Møllers bil?

I 1972 købte Mærsk McMinney Møller en Buick Electra. Og som containerskibene med den syvtakkede stjerner, så er der tale om et fullsize transportmiddel.

5,8 meter strækker den sig i længden og under motorhjelmen spinder en 7,5 liters V8 motor. Elektra kunne også fås med en 5,7 liters V8, men Mærsk kunne naturligvis ikke fragtes rundt med noget, der ikke var det bedste.

Den prægtige Buick Electra var i stald hos Mærsk McKinney Møller i cirka et år, hvorefter den har kørt limousinekørsel i Silkeborg indtil for et års tid siden og blev købt af Steen fra SL-biler i Skærbæk.

– Jeg købte den, den for at køre mine forældre i forbindelse med deres guldbryllup. Det var en succes. De var meget imponerede, fortæller han.

Steen fremhæver kabinen, som højdepunktet ved bilen.

– Den er fantastisk velholdt, og så er der masser af udstyr, for eksempel fuldautomatisk klima og elsæder.

Bilen kører mellem 5 og 7 km/l, og der er god plads til seks personer. Og den er til salg igen.

 

På sin vis er det jo et slagtilbud, at man kan rulle som en milliardær for kun 125.000 kr.

Side Interiør1 Interiør Døre buick electra Bagende Bagsæde

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Bilbasen

Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS