Vind billetter til historisk racerløb i København

Vind billetter til historisk racerløb i København
09/06/2017 Ebbe Sommerlund

Copenhagen Historic Grand Prix  (CHGP) er blevet en institution for historiske motorløb. Når motorerne brøler første weekend i august, er der  masser af action på den 2,4 km lange bane i de Københavnske gader.

Der er masser af fede klassikere på CHGP ; ©ørgaard-foto

Vind billetter til CHGP 2017

Bilbasen er en af sponsorerne på CHGP op du kan vinde billetter til årets løb ved at lægge en kommentar på dette opslag på facebook.(Direkte link)

Konkurrencebetingelser:

For at deltage i konkurrencen, klik venligst på linket til Bilbasen Facebook-opslag. Der skal du nævne, hvem du vil tage med til Copenhagen Historic Grand Prix 2017 i kommentarfeltet.

Konkurrencen løber fra 10. juni og til og med mandag den 19. juni 2017.

Tirsdag den 20. juni 2017 udtrækker vi 25 vindere, og samme dag annoncerer vi vinderne på Bilbasen Facebook-opslag. Vinderne skal oplyse deres postadresse (pr. e-mail) og vi sender derefter hver vinder to billetter. Vi bruger ikke vindernes data til andre formål og sletter data efter, at billetterne er sendt.

Også moderne racere fra DTC finder vej i Københavns gader

Oplev fantastisk stemning, hygge og duft af benzin, når CHGP afholdes i København den første weekend i august. Vi udlodder 50 dagsbilletter, så du har chancen for at få en god oplevelse helt gratis. Du bestemmer selv, hvilken dag du vil bruge billetterne.