sælg din bil
januar 26, 2017

Sådan sælger du din bil hurtigt

Det er nemt at sælge din brugte bil på Bilbasen. For at din bil løber med opmærksomheden og fanger en købers interesse er der nogle ting, du selv kan gøre.

Oprettelse af en annonce kan enten gøres fra computeren eller med appen til Android og iOS. Så er du i gang. Men der er som sagt flere ting, du kan være opmærksom på, hvis du gerne vil øge chancerne for et hurtigt salg. Vi har samlet nogle gode råd herunder.

Sæt prisen rigtigt på bilen

BMW 5-serie sælges

Det vigtigste, når du sælger bil, er at sætte prisen rigtigt. Se tilsvarende biler på Bilbasen og sæt prisen fornuftigt i første omgang.

Husk at ekstraudstyr ofte ikke tjener en meget højere pris hjem, men gør bilen mere attraktiv for købere.

Tag gode billeder af bilen

BMW sælges interiør

Først og fremmest er det vigtigt, at bilen fremstår flot på billederne, og når du viser den frem. Sørg for, at det er dagslys, og helst ikke overskyet. Tag billederne, så du ikke ’skærer’ bilen over, og tag billeder af ekstraudstyr og servicebogen, hvis den er fuldt stemplet. Sørg for at fylde alle muligheder for fotos ud, så en eventuel køber ikke skipper din bil, fordi han eller hun ikke kan se bilen. Se vores guide til gode foto.

Skriv en passende tekst

Når du viser bilen frem, så vær ærlig, når køberen spørger. Bliver du taget i at fortælle noget som ikke er sandt, så ryger troværdigheden sammen med salget. Hvis du er interesseret i yderligere inspiration, har vi samlet en række gode råd til den skarpe annoncetekst.

Når I er blevet enige om prisen og pengene står på din konto, så anbefaler vi, at I skrive en slutseddel og omregistrererer bilen med det samme. Tjek selv din netbank.  Omregistreringen sker på Skats hjemmeside. Du skal bruge begge dele af din registreringsattest, og det er køber, der skal logge ind.

Hvis du ikke selv vil forhandle med private købere, og i øvrigt bare sælge bilen hurtigt, så kan Xpress Bilsalg være noget for dig – her taler du kun med professionelle mæglere, der sørger for kontakt og forhandling af pris med køberne.


Sælg din bil: Gode råd til hurtigt salg

1. Sæt prisen rigtigt – se hvad andre koster på Bilbasen

2. Tag billeder fra alle vinkler, og af vigtige detaljer fx en fuldstemplet servicebog

3. Vær ærlig under fremvisningen. Det gør dig troværdig.

4. Skriv en slutseddel. Du kan hente Bilbasens slutseddel her.

5. Når bilen er solgt og du har pengene, så omregistrér med det samme. Det gøres på www.skat .dk– det er køber, der skal logge ind

 

Relaterede artikler:

Guide: De  5 vigtigste fotoråd, når du skal sælge din bil

Guide: Skriv en annoncetekst der fænger

Guide: Den gode fremvisning

Guide: Salgsprocessen, når du sælger bilen

Guide: Sikker betaling, når du handler bil

Undgå svindel, når du handler bil 

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Ebbe Sommerlund

Nye biler kan være fine, men Ebbe Sommerlund sværger til de brugte af slagsen. Han vil nødig kaldes ekspert, men hans enorme viden er ikke til at tage fejl af, hvorfor han også er den primære drivkraft bag Bilbasens brevkasse.

Den motorjournalistiske baggrund har han fået hos blandt andre Bil Magasinet, V-Max og elbilmagasinet GO, hvilket har gjort ham til et omvandrende leksikon.

Ebbe er som sagt glad for brugte biler, og særligt de japanske af slagsen giver julelys i øjnene. Han er dog efterhånden blevet så voksen, at drengedrømmen af en toptunet Honda Civic er blevet erstattet af en fornuftig Renault Laguna.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS