BMW 520d
november 18, 2017

3 brugtbiler, der er faldet markant i pris efter afgiftsændring

Af: Ebbe Sommerlund  / d. 18. november 2017

Afgiftlettelsen gav ikke kun billigere nye biler. Også de brugte fik et gok med prishammeren. Her får du tre biler, som er faldet mere end normalt.

Nedsættelserne i kølvandet på vedtagelsen af de nye bilafgifter er ikke helt så voldsomme, som på nye biler, men priserne er faldet over en bred kam.

Vi har her fundet nogle konkrete modeller, hvor et større antal er rettet ned i pris på Bilbasen – enkelte specifikke biler er altså ikke taget med.

Mainstream – Nissan Qashqai

Nissan Qashqai

Den populære crossover Nissan Qashqai er en af de biler, hvor flest er rettet ned i pris de seneste 14 dage. Største nedsættelse ses på 1,6 dCi 130 Tekna-udgaverne, og de er sænket 18.200 kroner i gennemsnit.

>> Se udvalget af Nissan Qashqai på Bilbasen <<

Hybrid – Toyota Auris

Toyota Auris

Hybridbiler fik rigtig meget ud af nedsætttelserne, som du blandet kunne se i vores test af VW Golf GTE. Blandt de brugte mellemklassehybrider, er det dog. Toyota Auris Hybrid, der er faldet mest – selvom nypriserne faldt mest for VW Golf GTE.  Den gennemsnitlige nedsættelse for en Toyota Auris 1,8 Hybrid H2 er på 21.300 kroner.

>> Søg hybridbiler (benzin+el) på Bilbasen <<

Premium – BMW 5-serie

BMW 520d

Nyere Mercedes-Benz C-klasse, Audi A4 og BMW 3-serie er rettet ned i prisen i stort antal. Men den mest rettede premiumbil er BMW 5-serie, hvor 171 biler er rettet ned i pris. Mest rettede er 520d, der i gennemsnit er sat 31.000 kr. ned efter afgiftændringerne.

>> Søg BMW 5-serie på Bilbasen <<

Læs mere

Afgifter: Mere end 10.000 biler er sat ned på Bilbasen

Afgiftreformen gør Golf GTE til et slagtilbud. Vi tester den

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Ebbe Sommerlund

Nye biler kan være fine, men Ebbe Sommerlund sværger til de brugte af slagsen. Han vil nødig kaldes ekspert, men hans enorme viden er ikke til at tage fejl af, hvorfor han også er den primære drivkraft bag Bilbasens brevkasse.

Den motorjournalistiske baggrund har han fået hos blandt andre Bil Magasinet, V-Max og elbilmagasinet GO, hvilket har gjort ham til et omvandrende leksikon.

Ebbe er som sagt glad for brugte biler, og særligt de japanske af slagsen giver julelys i øjnene. Han er dog efterhånden blevet så voksen, at drengedrømmen af en toptunet Honda Civic er blevet erstattet af en fornuftig Renault Laguna.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS