Kategorier
Nyheder Video

Hør brølet: 3 tyske V8-motorer med ond lyd

Der breder sig en foruroligende tendens i bilindustrien. De fremragende og højtelskede V8-motorer er lige så stille på vej ud af bagdøren, mens der gøres plads til mere effektive og økonomiske turboladede V6-motorer. Et skifte, vi blandt andet har set i Formel 1-serien, hvor det er gået voldsomt ud over seværdigheden. Ja, eller lytteværdigheden.

De tyske mastodonter fra Audi, BMW og Mercedes er blandt de producenter, der er begyndt at indføre V6 motorer i deres nye gademodeller. Og selvom det nok er fornuften, der sejrer, så er der noget ganske særligt ved lyden af en velsmurt V8 motor. Vi har samlet et par videoer med nogle de allerstærkeste Greatest hits. Husk at skrue godt op for lyden.

 

1. Audi RS6 4,0L V8 Twin-turbo

Den første er en publikumsfavorit: Den voldsomme Audi RS6, ulven i fåreklæderne, med en lyd som 500 grankogler, der bliver flænset af din nyslebne plæneklipper. Lyt bare her:

BILBASEN Søg efter Audi RS6

2. BMW M5 F10 4,4L V8

Den næste er kræs for kendere: BMW M5 F10 med en lyd så brutal, at høreværn og advarselsblink burde være obligatorisk. Lyt her:

BILBASEN Søg efter BMW M5

 

3. Mercedes C63 4,0 AMG V8

Den sidste er selvfølgelig Mercedes C63 AMG, af vores egen motorekspert kaldet “den sidste af de store” – vi forstår godt hvorfor. Dyb, dyb lyd, der brøler på mere:

BILBASEN Søg efter Mercedes C63 AMG

 

FACEBOOK Bliv ven med Bilbasen

INSTAGRAM Følg os på Instagram