marts 18, 2016

Verdens dyreste pedalbil: Land Rover Defender i børneversion

Bilbranchen er ekspert i at fejre sig selv og sine mærkedage. Senest eksemplificeret ved Lamborghini Centenario, der står som symbolet på mærkets 100 år jubilæum. Nu er turen kommet til Land Rover. Den britiske bilproducent lancerer nu en helt særlig Defender som markering af, at den sidste udgave af den hårdføre og elskede bil i januar rullede af samlebåndet. Men ak, kære Defender-fans: Der er desværre ikke tale om et reelt comeback.

MTMzMDcxNzQ1MzYyOTkwMzU0

Hvis du er løbet tør for gaveideer til sønnike, er her løsningen. Den nye Defender har nemlig ingen motor, kun et sæt pedaler. Bilen er skaleret helt præcist ned i størrelse, så alle dimensioner er magen til den fuldvoksne udgave. Mon ikke den vil imponere på legepladsen?

MTMzMDcxNzQ1MzYzMDEzNjAy

Miniudgaven af Defenderen blev første gang vist frem til Frankfurt Motor Show sidste år. Her blev den i første omgang officielt lanceret som et showpiece. Men allerede dengang hintede Land Rover selv, at miniversionen nok ville blive offentlig tilgængelig i løbet af 2016. Og det er altså nu tilfældet.

BILBASEN Køb din egen Land Rover her

 

MTMzMDcxNzQ1MzYzMDU1ODkw

Legetøjsbilen er lavet efter de helt samme principper, der gør sig gældende for Land Rovers motordrevne Defender: Alt er samlet i hånden og nøjagtig som på originalen er aluminiumskarroseriet forstærket på frontpanelet. Desuden er den også monteret med håndbremse, dæk med off-road mønster og fuldt funktionelle bremser og affjedring. Interiøret er selvfølgelig udført i ægte læder.

MTMzMDcyMzI5NDc4NTQzODM4

En håndlavet Defender, selv i ministørrelse, koster selvfølgelig mere end den gængse legetøjsbil. Prisen forventes at ligge omkring 10.000 britiske pund svarende til knap 100.000 danske kroner. Altså ca. samme pris som en ny Ford Ka i voksenstørrelse.

BILBASEN Køb din egen Land Rover her

 

MTMzMDcyMzI5MjEwMTIwMjAy

Ifølge Land Rover sælges den lille Defender i løbet af foråret 2016. Vi glæder os til at se dem på legepladserne.

FACEBOOK Bliv ven med Bilbasen

INSTAGRAM Følg os på Instagram

TWITTER Følg Bilbasen på Twitter

 

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Bilbasen

Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS