Kategorier
Nyheder

Forsmag: 5 spændende debutanter til Paris Motor Show

Paris Motor Show er en af de helt store messer for biler og en af årets vigtigste datoer for bilindustrien generelt. Til oktober løber næste udgave af stablen. Helt som vanligt er der også i år noget for enhver smag, uanset om man er til unikke konceptbiler, stationcars eller hatchbacks. Vi har taget et kig nedover årets deltagerliste og fundet fem biler, der ser rigtig spændende ud; 4 i en nogenlunde overkommelig prisklasse og en drømmebil.

Audi Q5

q5

Den nuværende generation af Audi Q5 er muligvis den både flotteste og bedste mid-size crossover på markedet. Den nye version bliver tilgængelig med fire forskellige motortyper, der alle er turboladet. Den mindste er en 4-cylindret 2.0 TFSI med 190 hestekræfter, mens topmodellen kommer med en V6 TDI, der yder 354 hestekræfter.

BILBASEN Find Audi Q5 på bilbasen.dk


Land Rover Discovery

discovery

5. generation af den pålidelig 4×4 er tilbage i en helt ny udgave. Udseendet er ændret markant og den nye Discovery er lavere, mere sporty og lettere end forgængeren. Der er endnu ikke meldt noget ud om de tekniske specifikationer, men det ser ud til, at der bliver et par modeller og prisklasser at vælge imellem.

BILBASEN Find Land Rover Discovery på bilbasen.dk 


Honda Civic

civic1

Honda Civic har i en årrække stået som en af de absolut bedste hatchbacks på markedet. Nu er Honda klar med næste udgave, og skal man dømme ud fra udseendet, ser den ganske spændende ud. I Europa får vi mulighed for at vælge mellem tre forskellige versioner. 1.5L turbo med 170 hestekræfter, 1.0L turbo og 1.6L turbodiesel. Dertil kan den vilde R-version forventes senere. Den nye Civic kan købes i løbet af første kvartal i 2017.

BILBASEN Find Honda Civic på bilbasen.dk


Renault Alaskan

renaultalaskan1

I den lidt mere kuriøse afdeling er Renault klar med deres første pick-up nogensinde. Franskmændende er seneste europæiske mærke, der bevæger sig ind på pick-up markedet. Et marked, der ellers historisk har tilhørt amerikanerne. Standardmodellen kommer med en 2.3L dieselmotor, der allerede er kendt fra Renault Master Van, mens topmodellen kan fåes med en 2.5L motor enten som diesel eller benzin.

BILBASEN Find Renault på bilbasen.dk


LaFerrari Convertible

LaFerrari

Superbilen fra supermærket. Ferrari har i år skåret taget af deres kongemodel, LaFerrari, endda uden at det er gået udover hverken topfart og acceleration. Har du penge nok og lyst til at få blæst håret igennem på den gode side af 350 km/t, så bør du nok kigge nærmere på LaFerrari uden tag. Ferrari løfter sløret for det officielle navn i Paris.

BILBASEN Find LaFerrari på bilbasen.dk

 


 

FACEBOOK Bliv ven med Bilbasen

INSTAGRAM Følg os på Instagram