5 fede familiebiler – sjov, plads, design, pålidelighed

5 fede familiebiler – sjov, plads, design, pålidelighed
04/04/2017 Ebbe Sommerlund

Mangler du inspiration til en god familiebil, så tag et kig i denne liste over familiebiler, som skiller sig ud på den ene eller anden måde.

Køreegenskaber for den kræsne – Mazda 6 (2012 -)

Mazda 6

Den er en af de biler der altid får ros i anmeldelser, fordi den kører fremragende, hvis du er mere til stram præcision end blød komfort. Biljournalisternes begejstring kan dog ikke spores i salgstallene, hvor Mazda 6 lever en lettere anonym tilværelse. Det er lidt en skam, for Mazda 6 har noget at tilbyde. Den skal helst være undervognsbehandlet, da rygterne om dårlig rustbeskyttelse desværre ikke grebet ud af blå luft.

>Søg Mazda 6 på Bilbasen<<

 

Designerens drøm – Citroen DS5 (2011 -)

Citroën DS5

Den skiller vandene, men DS5 er i hvert fald ikke kedelig ude og inde. Kabinen er superlækker. En ting skal du være opmærksom på og det er, at der findes flere slags automatgear, nemlig et almindeligt og et EG6, der skifter lidt specielt. Inden du køber en EG6 skal du køre en god lang tur, hvor du finder ud af om du kan leve med de langsomme skift. DS blev i 2015 skilt ud som et separat mærke uden Citroën-navnet – derfor skal DS5 søges både under Citroën og DS

>>Søg Citroën DS5 på Bilbasen<<

>>Søg  DS5 på Bilbasen<<

 

Årets Brugtbil – Ford C-MAX (2010 – 2015)

Ford C-MAX Årets Brugtbil 2017 Bilbasen

Ford C-MAX er en mpv, der kører bedre end de fleste traditionelle biler. Ford kan bare et eller andet med undervogne og styretøj, der giver smil på læben. 1,6 Ecoboost (benzin) er en af vores yndlingsmotorer – den er superharmonisk, men kan godt være lidt tørstig, hvis du udnytter den fuldt ud. Den høje karosse giver god plads i forhold til de ydre mål

>Søg Ford C-MAX på Bilbasen<<

 

MPV på den sexede måde – Renault Grand Scenic (2016 -)

Renault Grand Scenic 2016 2017

Den er næsten spritny, men vi har en del til salg på Bilbasen allerede. Det er primært demobiler, så der er slået en del af nyprisen. Hvor C-Max er den velkørende mpv, så er Renault Scenic den flotte. Renault har virkelig løftet kasse-designet til nye højder.

>>Søg Renault Grand Scenic på Bilbasen<<

 

Bagageslugeren – Mercedes-Benz E-klasse W212 (2009 – 2016)

Mercedes-Benz E-klasse w212

E-klassen er lidt som et militært fragtfly – du åbner bagklappen og læsser du bare ind. Bagagerummet er enormt. Resten af kabinen byder også på rigtig god plads. Faktisk finder du næppe bedre bil, hvis du elsker at køre langt i ferierne – Mercedes-Benz E-klasse er klippestabil på de lange stræk. Og selv om den koster lidt i indkøb, så er reservedelene ikke dyre.

>>Søg Mercedes-Benz E-klasse 2009- på Bilbasen<<

Vi bliver nødt til at vise bagagerummet også:

Gigantisk bagagerum i Mercedes-Benz E-klasse

Gigantisk bagagerum i Mercedes-Benz E-klasse

Læs mere

Årets Brugtbil 2017. Vinderen er fundet

De bedste brugtbiler lige nu – se finalisterne til Årets Brugtbil 2017