Kategorier
Nyheder

5 populære familiebiler

Tal fra Bilbasen viser at større familiebiler er blandt de mest efterspurgte brugtbiler for tiden. Ekspert mener, at det er nu man skal slå til, hvis man vil købe en brugt familiebil med god plads, inden priserne stiger. Her kan læse om de 5 mest populære familiebiler på BilBasen.

1: VW Passat

Den mest kendte og veletablerede familiebil i Danmark, som flere år i træk har været danskernes mest foretrukne brugtbil. Modellen udmærker sig ved, at dens høje gensalgsværdi og kvalitet, der også har givet en høj tilfredshed blandt ejerne af en VW passat.
Se Volkswagen Passat på BilBasen her

2: Ford Mondeo

Mondeo en populær firma– og familiebil og har flere gange været en stærk kandidat til årets brugtbil i Danmark. Modellen er mest populær i stationcar, og er kendt for gode køreegenskaber, komfort og værdi for pengene. Ford er samlet set det mest solgte bilmærke i verden.
Tjek vores udvalg af Ford Mondeo

3: Toyota Avensis

Avensis har altid været en populær brugtbil og var i 2009 årets mest solgte, nye bil i Danmark og tidligere i år løb årgang 2007 af med titlen som ”Årets Brugtbil 2013”. Lave brugeromkostninger, høj rustbeskyttelse og driftssikkerhed er nogle af bilens kendetegn.
Du finder vores Toyota Avensis’er her

4: Opel Insignia

Den familievenlige og elegante Insignia er ligesom Passat en ”rigtig tysker” der er lig med høj kvalitet, gode køreegenskaber og mulighed for masser af ekstraudstyr. Insignia er særlig populær som stationcar og findes i flere benzinøkonomiske eco-udgaver.
Opel Insignia på BilBasen finder du her

5: Peugeot 407

Peugeot 407 er en fleksibel familiebil, der findes i både to-, fire-, og fem-dørs konfigurationer, som sedan, coupé og stationcar. Kendt for gode køreegenskaber, værdi for dine penge og er støjsvag.
Se vores udvalg af Peugeot 407