Kategorier
Video

Video: BMW i8 vs Porsche 911. Anders Berner tester

BMW i8 er en temmelig særpræget bil med sin trecylindrede benzinmotor til baghjulene og en elmotor til forhjulene. Den samlede ydelse er 349 hk og kombineret med en lav vægt accelererer den til 100 km/t på 4,4 sekunder

Direkte konkurrenter er svære at få øje på, men for de samme penge, som en BMW i8 koster, kan du sagtens købe en helt klassisk sportsvogn med mindst dobbelt så mange cylindre – fx en Porsche 911. Den er langt mere traditionel i sin konstruktion. Til gengæld er det en konstruktion der er perfektioneret gennem årtier.

 

Søg Porsche 911 på Bilbasen

Søg BMW i8 på Bilbasen

 

Video til mobil:

Video til desktop mm:

 

Se mere video:

Se Bilbasens videoer med test og tips til nye og brugte biler

Af Ebbe Sommerlund

Nye biler kan være fine, men Ebbe Sommerlund sværger til de brugte af slagsen. Han vil nødig kaldes ekspert, men hans enorme viden er ikke til at tage fejl af, hvorfor han også er den primære drivkraft bag Bilbasens brevkasse.

Den motorjournalistiske baggrund har han fået hos blandt andre Bil Magasinet, V-Max og elbilmagasinet GO, hvilket har gjort ham til et omvandrende leksikon.

Ebbe er som sagt glad for brugte biler, og særligt de japanske af slagsen giver julelys i øjnene. Han er dog efterhånden blevet så voksen, at drengedrømmen af en toptunet Honda Civic er blevet erstattet af en fornuftig Renault Laguna.