Nyeste indhold

Ugens fund: Hidsig frisørbil med V8-motor

Denne Ugens fund er en potent Mercedes SLK55, der er meget mere end bare frisørens første valg.

Test: Hyundai Kona smider fornuften overbord med 198 hk

Dejligt, at Hyundai Kona er mere voksen og rummelig, men benzinudgaven med 198 hk og hele N Line-molevitten er simpelthen for dyr.

Video: 5 ting du skal vide om den nye VW ID.7

Vi har kørt den nye Volkswagen ID.7 på danske veje og har fundet de vigtigste ting, du skal vide om den store elbil. ID.7 er rummelig, men hvordan er rækkevidden og køreegenskaberne?

Klumme: Tilbud fra Voyah giver en mærkelig smag i munden

Voyah og de første 100 kunder kan fejre det nye mærke med besparelse på 100.000 kr. på modellen Free. Men hvem gider så købe nummer 101 til originalpris?

400 km rækkevidde i den elektriske Renault 5

Den lille Renault 5 E-Tech Electric får premiere sidst i februar, men flere detaljer er allerede på plads: batteri på 52 kWh og rækkevidde på op til 400 kilometer.

Renault Espace som SUV koster 539.990 kr.

Renault Espace i nyt SUV-tøj og med syv sæder lander i Danmark omkring nytår, og den enlige hybridmodel med 200 hk og stor udstyrspakke koster 539.990 kr.

https://www.bilbasen.dk/brugt/bil/Mercedes?IncludeEngrosCVR=true&PriceFrom=0&includeLeasing=true&Fuel=3
Forbrugstest afslører, at Hyundai Ioniq 6 sparer på strømmen
Læs mere her
Galleri
Nyeste Videoer

Vi har kørt den nye Volkswagen ID.7 på danske veje og har fundet de vigtigste ting, du skal vide om den store elbil. ID.7 er rummelig, men hvordan er rækkevidden og køreegenskaberne?

Der var langt mellem hurtig- og lynopladerne for to år siden, men udviklingen går rasende hurtigt. Desværre virker det stadig en smule uoverskueligt.

Elbiler slår salgsrekorder, men samtidig falder priserne. Hvordan kan det lade sig gøre?

Elbilerne er blevet billigere og der kommer flere og flere billige elbiler til landet. Se med når vi gennemgår elbiler til under 250.000 kr.

En ny lille elektrisk Volvo til 274.000 kr. Den lille crossover EX30 kan blive et enormt hit for Volvo, men er indretningen lækker og pladsen god? Vi går tæt på den lille Volvo.

Forvirret? Det bliver de fleste elbil-ejere, når de skal finde en ladeløsning til elbilen. Bliv klogere på, hvad der bedst kan betale sig med Bilbasen Strøm.

De fleste elbiler oplader med mellem 3,6 og 11 kW, og nogle få oplader med hele 22 kW – men hvad betyder det for dig?

De store og høje elbiler bruger langt mere strøm end mindre elbiler. Se med i Bilbasen Strøm og find ud af, hvor meget det betyder for forbruget at vælge en klodset elbil.

Det er en anbefaling, at du har styr på bilforsikringen inden bilkøbet, men hvordan får du styr på forsikringen? Læs med her.

Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS