Nyheder

Afgifter: Mere end 10.000 biler er sat ned på Bilbasen

Af i Nyheder

Af: Ebbe Sommerlund  / d. 04. oktober 2017

Mens det tog lang tid at blive enige på Christiansborg, så tog det ikke land tid for bilforhandlerne at eksekvere. På få dage er over 10.000 bilers pris blevet sat ned på Bilbasen.

Den gennemsnitlige nedsættelse er på 19.300 kr. så der er allerede en del penge at spare i forhold til tidligere udsalgspriser.

Det er især næsten nye biler der har fået et prisnedslag, så de kan konkurrere mod nye biler.

Det er ikke nogen overraskelse, at bilforhandlerne rykkede hurtigt på afgift-ændringerne. Brugtmarkedet bliver nødt til at følge med nybilsmarkedet, og det ser vi tydeligt, at forhandlerne ved siger Jan Lang, der er markedsanalytiker på Bilbasen.

Jo nyere desto større

Nedsættelserne på Bilbasen strækker sig fra få tusinde kroner til over 50.000 kroner på enkelte biler. Jo nyere bilen er, desto større er nedsættelsen.

Nissan Qashqai er blevet sat ned i stor stil - hele 144 biler er blevet sat ned med mere end 20.000 kr. i gennemsnit

Flest Nissan Qashqai er sat ned – hele 144 biler er blevet sat ned med mere end 20.000 kr. i gennemsnit

 

I skemaet herunder kan du se nedsættelser på Nissan Qashqai, VW Golf, Audi A4, Ford Focus, Peugeot 308VW Touran og Renault Megane:

Læs mere: Det betyder afgifterne for brugte biler

Om forfatteren

Ebbe Sommerlund

Nye biler kan være fine, men Ebbe Sommerlund sværger til de brugte af slagsen. Han vil nødig kaldes ekspert, men hans enorme viden er ikke til at tage fejl af, hvorfor han også er den primære drivkraft bag Bilbasens brevkasse.