Kategorier
Forbrugerstof Video

Bilnørd på udebane: Sådan klarer Anders sig i et yoga-studie

Anders Berner har mange kvaliteter. Men at forholde sig roligt i baggrunden er ikke én af dem – og da slet ikke i noget så skævt som et kvindefyldt yogastudie.

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders Berner testkører bag rattet i de nyeste og mest interessante bilmodeller.

Han er den evigt unge alderspræsident på redaktionen, og vi er mange, der sætter pris på hans både skarpe og skæve videoproduktioner. Men det er ikke alle, der kan håndtere den ingeniør-uddannede gøgler, og det gælder blandt andet disse stakkels yoga-udøvere.

Hvem sagde “elefant i en glasbutik”?

Af Esben Skrumsager

Bilnyheder fra ind- og udland samt tests af nye biler med fokus på praktiske egenskaber for familien er Esben Skrumsagers fokusområder.

Med erfaring fra blandt andet Ekstra Bladet, Søndagsavisen og Bil Magasinet er Esben på trods af sine blot 30 år en erfaren herre inden for motorjournalistik.

Esben har en forkærlighed for de tyske bilmærker. Porsche er blandt favoritterne, og privat fragter han familien rundt i en BMW 3-serie fra 2014 (F31). Når vejret tillader det, foretrækker han dog ofte sin motorcykel.