januar 20, 2022

VIDEO: Her er den bedste udgave af Kia EV6

Når valget er faldet på en bestemt bilmodel, står man stadig overfor mange valg. Hvilken motor, hvilket ekstraudstyr? Bilbasens Morten Bek giver sit bud på den bedste udgave – denne gang står Kia EV6 for skud i Beks Bedste Bud

Det er både spændende og nervepirrende at købe eller lease en ny bil. Og opgaven er ikke løst, når den præcise bilmodel er valgt. De fleste biler kommer med valget mellem flere motorer, drivlinjer, udstyrsvarianter og en masse ekstraudstyr. Hvordan vælger man den helt rigtige udgave af en ny bil?

Bilbasen tester hvert år flere hundrede nye biler, og det giver et solidt indblik i de forskellige modeller – og i de forskellige varianter og udstyrsversioner. På den måde finder vi ud af, hvilken udgave af en bilmodel, der giver mest mening. Den rette portion fornuft kombineret med høj værdi for pengene og selvfølgelig den bedste køreoplevelse.

LÆS OGSÅ | Køb din nye elbil uden leveringstid

Med Beks Bedste Bud får du et overblik over alt det, som gør det nemmere at vælge den samlet set bedste udgave af en ny bilmodel. Denne gang er det den populære elbil fra Kia, EV6, der er i fokus.

I videoen giver Morten Bek sit bud på lige præcis den version af den nye Kia EV6, der giver mest mening.
Den bedste for de fleste – ikke for alle

Smagsdommeri, rigmandssnak, bedrevidenhed. Beks Bedste Bud er både objektivt og subjektivt. En vurdering af en ny bil er fyldt med personlige præferencer og smag, og den bedste Kia EV6 for mange danskere vil ikke være den bedste EV6 for alle danskere.

Hvis den skal være så billig som muligt, så vælg basismodellen. Skal den være så stærk som mulig, så vent på GT-versionen med 585 hk. Skal den kunne lidt af det hele og ikke være alt for dyr, så lander vi midt i mellem.

Hvad det er for en EV6, der er den “rigtige”, og hvorfor det lige præcis er sådan, det er, afslører Morten Bek i videoen.

https%3A%2F%2Fwww.bilbasen.dk%2Fbrugt%2Fbil%3FIncludeEngrosCVR%3Dtrue%26PriceFrom%3D0%26includeLeasing%3Dtrue%26Fuel%3D3
Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Morten Bek

Som uddannet journalist og med biler som en af de helt store interesser er Morten opvokset på flere af de helt store bilmedier — Bilmagasinet, Berlingske og Auto Bild.

Morten har også tidligere investeret sin tid i sit eget projekt, Biler.nu.

Morten elsker “almindelige” biler. Han vil meget gerne sidde bag rattet af en ny AMG, men han brænder lige så meget for at teste den seneste nye Seat Leon eller Peugeot 208.

Hos Bilbasen bruger han sin viden, analyseevner og sunde fornuft som nyhedsskribent, videojournalist og biltester.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS